След дълго отсъствие две от най-обичаните героини в Откраднат живот“–

...
След дълго отсъствие две от най-обичаните героини в Откраднат живот“–
Коментари Харесай

Дария Симеонова и Радина Думанян се завръщат за финала на „Откраднат живот“

След дълго неявяване две от най-обичаните героини в „ Откраднат живот “ Наталия и Биляна , ще се завърнат за финала на сезона, който феновете ще видят на 6 декември в ефира на NOVA.

„ Не мога да скрия, че ми е изключителни прелестно! Наталия постоянно е темпераментна и артистична – в този момент ще се опитам да я трансформира в по-мъдра и спокойна, с една концепция по-мислеща за другите “, споделя Дария в специфичен репортаж за. Появата на Наталия ще се случи в извънредно значим миг, в който Калин Генадиев за първи път схваща отговорностите и решенията в едно фамилията.

„ Моят персонаж е благополучен, а аз като артист също съм доста щастлив. Тук е като ретро празненство - целият екип усеща страстта. Присъствието на дамата в живота на мъжа е доста значимо – тя може да го издигне и да го смаже. От нея зависят доста неща “, безапелационен е Димо Алексиев . По време на огромната развръзка почитателите ще видят и Радина Думанян, която ще дойде с непредвидени за фамилията си вести. Завръщането й ще бъде изненада, която ще сложи под въпрос връзките й с близкото обграждане.
 Откраднат живот NOVA
Битки за „ Св. Анастасия “ и бъдещето на Евгения ще бъдат в центъра на сюжета във финалните епизоди на „ Откраднат живот: Кръвни връзки “. Ще съумеят ли лекарите да спасят болничното заведение? Какво ще се случи със семейство Генадиеви и какъв брой мощни са кръвните връзки в житейските обстановки? – феновете ще научат по време на финала на 6 декември от 20:00ч. по NOVA.-->
 Откраднат живот NOVA
Повече вести ще откриете на уеб страницата на и на формалната страница на „ Откраднат живот “ във, а всички епизоди можете да видите единствено в.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР