След дълго чакане ученици, родители и учители днес прекрачиха прага

...
След дълго чакане ученици, родители и учители днес прекрачиха прага
Коментари Харесай

Кметът на Лозенец: След дълго чакане ученици, родители и учители днес прекрачиха прага на реновираната сграда на 107 ОУ


След дълго очакване възпитаници, родители и учители през днешния ден прекрачиха прага на реновираната постройка на 107 ОУ. На добър час на всички тях, написа Константин Павлов, кмет на регион " Лозенец ".

С госпожа Ваня Кастрева бяхме посетители и на това тържествено разкриване в Лозенец. Този път дружно с министъра на образованието п​​роф. Галин Цоков, който приветства учениците и прегледа обновеното учебно заведение. Благодарим на шефа на 107 ОУ Данко Калапиш за поканата.

Когато в първия ден на лятото започнахме ремонтните действия обещахме на екипа на учебното заведение и на учебното настоятелство, че работите ще приключат в границите на лятната почивка. И ето, обещаното е изпълнено.

Средствата за ремонта бяха обезпечени още предходната година, за което благодаря на СОС и Столична община и макар пречките, които внезапният скок на цените на строителните материали ни сътвори, в последна сметка планът се осъществя и то качествено и в период.

107 ОУ е първото учебно заведение в региона с топлоизолирана фасада. Очакванията на всички ни са да не остава последното, а в противен случай - инерцията във финансирането на ремонтите в регион Лозенец да не се загуби, а скоростта занапред да пораства.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР