След дълго чакане подновяването на първенството е съвсем скоро. В

...
След дълго чакане подновяването на първенството е съвсем скоро. В
Коментари Харесай

Откритието на Мъри, което чака да накаже Левски

След дълго очакване подновяването на шампионата е напълно скоро. В събота Левски приема Черно море във Велико Търново поради наказване.

В състава на " моряците " има няколко играчи, които са минали през " Герена ". Един от тях е Исмаил Иса, който може да поведе нападението на варненци против " сините ".

33-годишният футболист е апетитен за изобретение не на кого да е, а на треньора на Левски Станимир Стоилов.
 Илиан Илиев се чуди сред Иса и Атанас Илиев
Илиан Илиев се чуди сред Иса и Атанас Илиев

Кой ще поведе офанзивата на Левски

Нападателят идва в Левски едвам на 18 години, откакто прави мощни изяви с екипа на Хасково. След няколкодневни проби, Иса остава за непрекъснато на " Герена ".

" Шокиращо е да научиш, че те желае Левски. Особено, когато си състезател от " Б " група. Изкарах 2-3 дни, в които ме тестваха. След тях господин Стоилов ми съобщи, че ме желае в състава си ", споделя пред ТОПСПОРТ тогава играчът.

Нападателят незабавно попада в групата на отбора за лагера в Израел. В контрола с Динамо (Киев) (1:2) записва и всекидневен дебют. С екипа на Левски той изиграва 32 мача, в които отбелязва 7 гола. Четири от тях са на интернационалната сцена, което го води на 15-ото място във безконечната ранглиста на тима за попадения в евромачове.
 Снимка 430132
Източник:

Конкуренцията в офанзивата на Левски обаче по това време е извънредно огромна. Иса все по-рядко попада в проектите на " сините " и управлението взема решение да го даде чартърен на някой клуб, в който да играе постоянно и по този начин минава в Локомотив (Мездра) чартърен. Следват прехвърляния в Турция, Литекс, Берое, Шериф, Дачия и Дунав, с цел да се озове в Черно море.

През тази зима Исмаил Иса се намира в добра форма и е голмайстор на отбора в зимните контроли. Срещу Добруджа той влезе към края при 2:2 и малко по-късно в рамките единствено на една минута осъществя два гола с глава и донесе триумфа на домакините.
 Исмаил Иса: Колективът в Черно море постоянно е преди всичко
Исмаил Иса: Колективът в Черно море постоянно е преди всичко

" Не е имало в никакъв случай кавги и постоянно в съблекалнята сме били другари "

Пред старши треньора на Черно море има и друга алтернатива в офанзивата и това е Атанас Илиев. За нападателя, който неотдавна дойде при " моряците ", се смяташе, че му липсват игровата процедура и подготовка с топка, само че в последния спаринг против Добруджа той освен бе титуляр, само че и вкара гол, уцели греда и направи няколко отлични отигравания. Така с Исмаил Иса или Атанас Илиев, Черно море ще гостува на Левски във Велико Търново с готовност за триумф.

" Моряците " са на 7-ото място в класирането, с една точка по-малко от Левски на 6-ата позиция (30 точки).
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР