След дълго чакане, ето че Samsung най-после представи флагманите при

...
След дълго чакане, ето че Samsung най-после представи флагманите при
Коментари Харесай

Samsung представи Galaxy S22. Какво ново?

След дълго очакване, не щеш ли Samsung най-сетне показа флагманите при своите смарт телефони – Galaxy S22, Galaxy S22 Plus и Galaxy S22 Ultra. Трите смарт телефона идват с доста промени, камера от най-високо равнище и най-хубавият екран в сегмента.
`Samsung

Дизайнът на Galaxy S22 и Galaxy S22 Plus ни е добре прочут от десетките фрагменти, които видяхме преди премиерата на устройствата, само че с цел да ги обобщим: железна рамка, непрозрачен стъклен гръм и тройна камера вършат усещане откъм гърба, до момента в който в предната част виждаме екран с извънредно тънки рамки и дребен отвор за селфи камерата.

Разликата сред общоприетия модел и Plus версията се крие в екрана, където Galaxy S22 залага на 6.1-инчов екран, а по-голямата версия може да се похвали с 6.6-инчов екран. И двата разчитат на Dynamic AMOLED технология и периодичност на освежаване до 120Hz.
`Samsung

Камерите са общо четири на брой, като главният датчик е с резолюция от 50MP, портретната оптика разчита на 10MP датчик с 3-кратен зуум, а третата ултраширока камера употребява 12MP датчик. Предната камера е с резолюция от 10MP.
`Samsung

В Европа смарт телефоните ще разчитат на процесор Exynos 2200, дружно с 8GB RAM, до момента в който мястото за предпазване може да варира от 128GB до 256GB. По-големият S22 Plus разчита на 4500мАч батерия, до момента в който общоприетата версия се задоволява с 3700мАч батерия. Зареждане с до 45W за Galaxy S22 Plus и с до 25W за Galaxy S22 също е една от познатите функционалности при двата смарт телефона. Цените стартират от 849 евро за общоприетата версия и 1049 евро за Plus модела.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР