След дълги години на чакане и неизвестност, както и няколко

...
След дълги години на чакане и неизвестност, както и няколко
Коментари Харесай

Стана ясно колко потребители на Cyberpunk 2077 са били компенсирани

След дълги години на очакване и неопределеност, както и няколко забавяния, Cyberpunk 2077 най-сетне излезе, само че в едно много неоптимизирано положение, изключително за конзоли. Мнозина притежатели на PlayStation 4 упорстваха, че играта има такива проблеми, че не може да се играе обикновено. CD Projekt RED признаха грешките си и дадоха обещание цялостна отплата на закупилите си Cyberpunk. Междувременно, Sony изтеглиха играта от магазина на PlayStation, като към сегашен ден, тя към момента отсъства от PlayStation Store. През тази седмица стана явен размерът на платените от студиото обезщетения, както и броя на хората, които са си получили назад парите.

В скорошно послание към акционерите на CDPR, от полското студио споделят, че са изхарчени 8.46 милиона полски злоти или към $2.23 милиона по програмата Help Me Refund. Запитани за това какъв брой са потребителите, които са обезщетени, CD Projekt RED оповестиха, че това са били близо 30 000 индивида. Припомняме, че играта се продаде в тираж от 13.7 милиона копия до края на 2020, което значи, че студиото е компенсирало една много дребна част от всички закупили играта им. От CD Projekt RED прецизират пред GamesIndustry.biz, че цифрите, които показват засягат само поръчките за отплата, които те персонално са обработили и тук не се включват поръчките от Microsoft, Best Buy и GameStop.

Наскоро от мениджмънта на CD Projekt RED обявиха терзанията си, че премахването на играта от магазина на PlayStation може да повлияе съществено на продажбите на играта за всички платформи. В същото време, студиото не престава да работи по оптимизрането на Cyberpunk 2077, като последната кръпка, под номер, излезе по-рано този месец.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР