След дълги години изследвания, американски астролози успяха да потвърдят предположенията

...
След дълги години изследвания, американски астролози успяха да потвърдят предположенията
Коментари Харесай

Вижте до каква възраст живеят различните зодии

След дълги години проучвания, американски астролози съумяха да потвърдят догатките за въздействието на небесните тела върху здравето и продължителността на живота. Те са открили ясна причинност сред датата на раждане на един човек и продължителността на живота му, написа jenata.blitz.bg.

Надеждността на заключенията им е реалност с помощта на разбора на датите на раждане и гибел на повече от 60 000 души от цялостен ​​свят. Обект на проучването им са били както актуалните жители на нашата планетата, по този начин и хора, живели на Земята преди няколко века.

Да се приказва за потвърдено проследена връзка сред зодиакалния знак, под който се е родил човек, и продължителността на живота му, е станало допустимо след разбор на първите 5 000 дати.

Оказало се още, че зодиакалният знак въздейства и върху качеството на живота, което значително дефинира времето, което ще прекара един човек на Земята.

Ето на кои зодии, съгласно учените, им е писано да живеят най-дълго и кои здравословни проблеми оказват въздействие на продължителността на живота им:

Овен

На представителите на този зодиакален знак им е писано да си поживеят. Жените могат да доближат най-малко до 78 години, а мъжете - до 79 години.

Основният камшик за здравето на Овена е стресът, който води до бодърствуване, мигрени и сърдечни болести.

Съвет: отнасяйте се метафизичен към живота! Това ще ви избави от тежки мисли, бели коси и ще удължи живота ви.

Телец

Звездите дават обещание на Телците дълъг живот. Жените имат всички шансове да посрещнат 80-ия си рожден ден, а мъжете, преодолявайки и този крайъгълен камък, умерено могат да доближат до 82-ата си годишнина.

Въпреки това, склонността на Телеца към затлъстяване, болести на пикочно-половата система и ставите може доста да съкрати продължителността на живота му.

Съвет: обърнете дължимото внимание на уязвимите места на вашето здраве и е изцяло допустимо да доживеете до 100 години!

Близнаци

Средната дълготрайност на живот при мъжете е 78 години, а при дамите - 85.

Близнаците са склонни да разсъждават доста и да търсят смисъла на живота. Те постоянно са измъчвани от досада и обезсърчение, които минават в меланхолия. В резултат на това могат да зародят проблеми с дихателната система, тежестта и болести на крайниците.

Съвет: обърнете внимание на хранителния си режим и избягвайте всевъзможни изтощителни диети. Организмът ви е изключително предразположен на безсилие.

Рак

Жените от зодия Рак живеят до 73 години, а мъжете - до 68. Рано от този свят си отиват тези представители на знака, които подценяват разпоредбите на здравословния метод на живот и не посещават доктор. За всичко е отговорна тяхната подозрителност и фокусирането над заболяването.

Раците постоянно страдат от съдови болести, късогледство и стомашно-чревни разстройства.

Съвет: имате нараснала податливост към онкопатологии, тъй че не забравяйте да предприемате профилактични ограничения.

Лъв

Голяма част от дамите и мъжете от този знак съумяват да доживеят до 74 години, в случай че в точния момент вземат ограничения при положение на съществени болести.

Тяхната специфичност да таят всички проблеми в себе си и да не се оплакват постоянно става причина за подтискане на болесттите. Проблемите могат да бъдат предизвикани от слаба сърдечно-съдова система, от гърба и очите.

Съвет: позволете на роднините и приятелите да се грижат за вас и за вашето здраве!

Дева

При дамите продължителността на живот е до 81 години, а при мъжете - до 77 години. Девите не са лишени от здраве, макар че множеството от тях имат уязвима храносмилателна система и страдат от нарушавания, свързани с нейната работа.

Съвет: подарявайте по-често на стомаха си разтоварващи дни, яжте единствено здравословни храни и в никакъв случай не преяждайте. Спазвате ли всичко това, звездите са подготвени да ви дадат още няколко години живот.

Везни

Жените Везни имат шансове да живеят до 77 години, а мъжете - до 73. Те обаче имат опция да поспорят с астрономическата статистика и да си завоюват няколко спомагателни годинки живот, в случай че се грижат добре за слабия си имунитет.

Високите защитни свойства на организма ще ви оказват помощ да избегнете други евентуални опасности, свързани със болести на кожата, долната част на гърба и бъбреците.

Съвет: пазете здравето си на изсъхнало и топло място, тъй като звездите поучават да избягвате студа и високата мокрота.

Скорпион

На представителите на зодия Скорпион им е писано да живеят минимум. Жените могат да доближат до 62 години, а мъжете - до 63.

Астролозите изясняват това с обстоятелството, че Скорпионите мъчно се подават на лекуване. Те избират да завършат своя витален път, преди да доближат дълбока напреднала възраст, единствено и единствено да се отърват от всякаква здравна интервенция в живота си.

Съвет: животът ви ще остане по-дълъг и без лекари, в случай че обърнете задоволително внимание на профилактика на болести, свързани с гърлото и пикочно-половата система.

Стрелец

Лошото здраве на Стрелците се отразява и на продължителността на живота им. Опорно-двигателната и сърдечно-съдовата системи с цялостен букет от хронични болести безусловно редуцират живота им и дамите рядко надвишават 73-годишния предел, а мъжете - 69.

Съвет: дамите Стрелец би трябвало да обръщат особено внимание на косата, ноктите и кожата си, мъжете - на простата.

Козирог

Козирозите са доста издръжливи. Те самоуверено търпят доста заболявания, които могат настойчиво ги преследват до старини. Безмилостната офанзива против здравето не разрешава на дамите Козирог да живеят повече от 80 години, а на мъжете - повече от 77 години.

Съвет: в зрелост съществува огромна опасност за ставите, слуха, жлъчните пътища и храносмилателната система.

Водолей

Средно всички Водолеи живеят до 72 години. Здравето и на мъжете, и на дамите е мъчно обяснимо от здравна позиция. В най-голямата жегата Водолеите са в положение елементарно да пипнат пневмония, а през зимата дългите часове на открито няма да им донесат даже лека простуда.

Съвет: пазете се от болести, свързани с кръвообращението, зрението, стомашно-чревни нарушавания и стрес.

Риби

Жените Риби съумяват да доживеят до 75 години, а мъжете - до 71. Астролозите ги дефинират като най-болнавия знак на Зодиака.

Те могат да доживеят до старини, в случай че преодолеят многочислените болести на белите дробове (задух), ставите (артроза), кожата (лишеи, гъбички по ноктите).

Съвет: не всички Риби обичат водата. Бъдете деликатни, когато я употребявате и когато се подлагате на водни процедури.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР