След четири години заедно с него, Рейчъл няма търпение да

...
След четири години заедно с него, Рейчъл няма търпение да
Коментари Харесай

Историята на жената, която се разведе само два дни след сватбата, заради нелепата шега на мъжа си

След четири години дружно с него, Рейчъл няма самообладание да се омъжи за любовта на живота си. Но годеникът ѝ стартира да демонстрира странното си държание още в месеците, предшестващи огромния ден.

Булката разкрива, че Джейк е почнал да гледа занимателни видеоклипове с смешки от деня на сватбата на разнообразни двойки. Тя обаче е безапелационна с него, че не желае сходни неща да стават част от по този начин значимия ѝ ден. Но младоженецът просто се засмива и дава отговор, че действително не възнамерява нищо.

Рейчъл въпреки всичко не му има вяра изключително, защото скоро по-късно го хваща да прави странни сделки с приятелите си. А нещата стартират да стават още по-съмнителни, когато той ненадейно взема решение да поеме организацията по тортата и фотографа.

Тогава обаче булката взема решение да се довери на половинката си, защото си мисли, че той в действителност е разчувствуван да помогне. Но все пак интуицията я кара да му подсети, че изрично се разделят, в случай че той си разреши смешка на сватбата им.

" Всичко мина безпрепятствено до разрязването на тортата. Цялата зала гледаше по какъв начин направихме първия прорез, а фотографът застана пред нас с камера в ръка. Внезапно усетих ръка на тила си, която бута лицето ми в тортата. Не единствено гримът ми, само че и цялата ми булчинска рокля беше унищожена, а всички се смееха, брачният партньор ми най-силно ", споделя разочарованата Рейчъл.

Както всеки на нейно място, тя също няма по какъв начин да не се почувства унизена, изключително откакто чува и подигравателния коментар на мъжа си, че отпечатъкът на лицето ѝ в тортата към този момент е тяхната " публична сватбена фотография ". Рейчъл не се поколебава и зашлевява Джейк пред всички.

Не след дълго схваща и истината за него, която я кара да вземе извънредно решение. Братът на Джейк ѝ споделя, че мъжът, който тя е мислела за " верния " и " единствения " в действителност е бил гамен от дребен, който се е наслаждавал на това да унижава другите. И го е правел и до през днешния ден, въпреки ловко да го е криел от нея.

" Реших да се разделя с него и да подам молба за бракоразвод. Джейк ми сподели да не го върша, тъй като е било просто безобидна смешка. Неговото и моето семейство ме укоряваха, че би било неуместно да прекратим брака си поради това. Но аз го виждам по различен метод - щом ми направи нещо сходно, макар многочислените молби да не го прави, даже откакто даде обещание, че няма да го направи, то значи не мога да му имам вяра въобще ", безапелационна е Рейчъл.

В Reddit, където тя е споделила историята си, мнозина я поддържат за решението ѝ.

" Постъпвате безусловно вярно. Бившият ви е прекарал целия си живот да тормози брат си и той взема решение, че откакто сте се оженили, към този момент сте идната му жертва ", разяснява един консуматор.

" Няма връщане обратно от това. Пълно оскърбление. Той да те сочи, да ти се смее и да предизвиква всички останали да вършат същото ", гласи мнението на различен консуматор в обществената мрежа, представен от Daily Mail.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР