След часове работа криминалисти от Второ управление на МВР в

...
След часове работа криминалисти от Второ управление на МВР в
Коментари Харесай

Само в Struma.com! Задържаха служителя на ограбената заложна къща в Благоевград- основният заподозрян за грабежа посред бял ден

След часове работа криминалисти от Второ ръководство на Министерство на вътрешните работи в Благоевград задържаха за разпити служителя на заложна къща, благосъстоятелност на врачанската компания ПТ " Финанс ", за която през вчерашния ден бе обявено, че е ограбена. Той за момента е главният обвинен, че е причинител на грабежа и е подвел органите на реда,научиStruma.com.

Криминалистите го задържали, откакто от компанията, притежател на заложната къща, го показали като възможен причинител, защото е имало и други случаи, в които те са установявали неналичия в заложната къща. Георги Н. работил във компанията им към 6 години. Охранителна камера в близост разкирва, че никой не е влизал в заложната къща с изключение на него.

Работата със арестувания Георги Н. продължава с разпитите му. Припомняме, че служителят на заложната къща на ул. " 14 полк " подвигна полицията на крайник през вчерашния ден към 13 часа и описа, че две въоръжени и маскирани лица го нападнали и откраднали оборота близо 8 000 лв. и към 400 грама злато.

Той даже изплаши ченгетата, че му прилошало и беше извикан медицински екип на мястото. За момента 27-годишният Георги от Сливен,е главният обвинен за тежкото престъпно закононарушение. Ще съобщим детайлности по-късно.

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР