След бурното време през почивните дни, ни очаква не по-малко

...
След бурното време през почивните дни, ни очаква не по-малко
Коментари Харесай

Пролетта идва с дъжд, зимен пристъп в края на седмицата


След бурното време през почивните дни, ни чака не по-малко динамична седмица, която ще приключи с напълно зимна конюнктура, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Днес по здрач още веднъж ще завали дъжд, който до сутринта в Северна България и по високите полета на Западна България ще минава в влажен сняг. В първия ден на астрономическата пролет – 20 март - преваляванията още веднъж ще продължат с спирания. Температурите ще останат по-ниски от нормалните за март в Северна България, където ще са към 2-6 градуса, а в останалите региони към 10-14 градуса.
 Днес по здрач още веднъж ще завали дъжд. Днес по здрач още веднъж ще завали дъжд. / БГНЕС
В сряда още веднъж ще има превалявания от дъжд, най-вече в Северозападна България, където и температурите ще са малко по-ниски – към 3-5 градуса, в останалата част от страната ще бъде с малко по-високи температури – към 12-16 градуса и раздрана облачност.
 В четвъртък още веднъж ни чака внезапна промяна на времето – ще завали сняг. В четвъртък още веднъж ни чака внезапна промяна на времето – ще завали сняг. / БГНЕС
В четвъртък още веднъж ни чака внезапна промяна на времето – ще завали сняг, по-интензивни ще са преваляванията в Западна и Северна България, а температурите ще бъдат сред 0 и 5 градуса. И в петък ситуацията ще бъде зимна, още веднъж с по-ниски температури, в много региони минималните ще са негативни, тук-там до минус 7 градуса. За София минималната температура ще бъде към минус 2 градуса, а оптималната ще бъде 2 градуса над нулата. В събота преваляванията ще спрат, а температурите постепенно ще стартират да се покачват. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР