След бурното начало на годината цената на биткойн почти не

...
След бурното начало на годината цената на биткойн почти не
Коментари Харесай

Потребителите на криптоборсата съобщават за „подозрителна дейност“

След бурното начало на годината цената на биткойн съвсем не се е трансформирала през последните седем дни. Според данните на Coin Metrics най-голямата криптираща валута по пазарна стойност сега се търгува на 41 671 $, стобащава CNBC Make It.Етерът, втората по величина монета, е повишен с към 2% през същия интервал от време. Сега коства 3113 $.Другите топ монети имаха по-добра седмица. Кардано, тера и доджкойн, да вземем за пример, скочиха през последните седем дни, демонстрират данните на Coin Gecko.Заедно с придвижването на цените, тук са шест значими неща, които се случиха в криптопространството предходната седмица.
Инвеститорите съдят Ким Кардашиан и Флойд Мейуедър поради хипотетична крипто машинация
През юни Ким Кардашиан разгласява история в Instagram, която популяризира криптираща валута, наречена EthereumMax.„ Пристрастени ли сте към криптографията??? “, попита тя своите почитатели. „ Това не е финансов съвет, единствено споделям какво приятелите ми ми споделиха за токена Ethereum Max! “ Кардашиан беше отбелязала и хаштага „ #ad “, който демонстрира, че постът е заплатен като рекламно наличие.След това на 7 януари беше заведено групово дело в Окръжния съд на Съединени американски щати за Централния окръг на Калифорния, обвинявайки Кардашиян и други звезди, като Флойд Мейуедър, в „ правяне на погрешни или подвеждащи изказвания “ по отношение на EthereumMax, с цел да се твърди, че усилват цената му.Райън Хюгерих, гражданин на Ню Йорк, подаде заявление от свое име и от името на други вложители, които са купили EthereumMax сред 14 май и 17 юни 2021 година Делото твърди, че Хюгерих и други са изгубили пари от вложенията си.Представителите на Кардашиан и Мейуедър не са били разполагаем за неотложен коментар, когато CNBC са се свързали с тях. Говорител на EthereumMax съобщи пред CNBC, че делото е „ пронизано от дезинформация “ и оспорва обвиняванията, че това е машинация.
Джак Дорси основава фонд за правна отбрана за разработчиците на биткойн
В сряда създателят на Twitter и Block Джак Дорси разгласи проектите си за основаване на „ фонд за правна отбрана на биткойна “.„ Фондът за правна отбрана на биткойн (Bitcoin Legal Defense Fund) е организация с нестопанска цел, която има за цел да сведе до най-малко правните главоболия, които обезкуражават разработчиците на програмен продукт от интензивно създаване на биткойн и свързани планове “, написа Дорси в имейл.Фондът ще пази разработчиците на биткойни от правосъдни каузи, „ в това число намиране и задържане на бранител, създаване на тактика за правосъдни разногласия и заплащане на правни сметки “, с доброволци и юристи на ненапълно работно време, написа той.
Block ще построи система за рандеман на биткойни
В Четвъртък Дорси удостовери, че Block, известна преди като Square, „ публично ще сътвори отворена система за извличане на биткойни “, написа той в Twitter в четвъртък. Компанията разгласи за първи път, че обмисля този план през октомври.Биткойнът работи по модела на доказване на работа (PoW), където миньорите би трябвало да се състезават в решаването на комплицирани пъзели за инспекция на транзакциите. Процесът не е елементарен: изисква доста сила и изчислителна мощ, която не е евтина. Самите компютри, дружно с друго съоръжение, също могат да бъдат доста скъпи.Като се има поради тези типове компликации, задачата на плана е да направи добива на биткойни, най-голямата криптовалута по пазарна стойност, „ по-разпределен и ефикасен “, туитна Томас Темпълтън, общоприет управител на компанията за хардуер.Темпълтън загатна, че в минната общественост има редица „ слаби места на клиентите “ и „ механически проблеми “, които Block се надява да реши, в това число съществуването на минно съоръжение, висока цена, надеждност и консумация на сила.
Приложението Cash App се интегрира с Lightning Network
Дорси продължи да обръща повече внимание на биткойн, откогато напусна Twitter през ноември.В понеделник той разгласи, че приложението Cash App на Block е интегрирано с Lightning Network, което ви разрешава да вършиме по-бързи и по-евтини транзакции в биткойни. Сега то разрешава на потребителите в Съединени американски щати, като се изключи Ню Йорк, да изпращат биткойни гратис на всеки по целия свят.
Tesla приема доджкойн за заплащане на артикули
В петък Илон Мъск разгласи, че Tesla приема доджкойн, криптиращата валута, въодушевена от меме, за избрани артикули.Това включва 835 монети за „ тока за колан Giga Texas “ и 300 монети за свирката „ Cyberwhistle “, наред с други продукти. Това е надлежно към 134 $ и 48 $ по настоящи цени.Цената на доджкойн скочи с повече от 15% в петък след новините и надвиши 20 цента, преди да се изравни. Според данните на Coin Metrics, в този момент се търгува на 16 цента.
Потребителите на Crypto.com оповестяват за „ подозрителна интензивност “
В неделя, Crypto.com туитна, че „ имаме дребен брой консуматори, които оповестяват за подозрителна интензивност в профилите си. Скоро ще прекратим тегленията, защото екипът ни проверява случая. Всички средства са в сигурност “.Peckshield, блокчейн компания за сигурност и разбор, съобщи, че Crypto.com загуби към 15 милиона $. Други изявления също оповестяват за хипотетично хакерство, само че Crypto.com не удостовери това онлайн.Crypto.com отхвърли молбата на CNBC за коментар.„ Средствата на клиентите не са изгубени “, написа основният изпълнителен шеф Крис Маршалек в Twitter в понеделник.
Източник: infostock.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР