След бурния развод на Джони Деп с Амбър Хърд, белязан

...
След бурния развод на Джони Деп с Амбър Хърд, белязан
Коментари Харесай

Джони Деп е лудо влюбен в Анджелина Джоли. Това ли ще е новата звездна двойка?

 След бурния бракоразвод на Джони Деп с Амбър Хърд, белязан от голям брой скандални обвинявания и разкрития, звездата от “Карибски пирати “ има съществени интимни планове към не коя и да е, а към знойната и неподражаема холивудска икона Анджелина Джоли.

Деп е обезверено решен да потърси разтуха и любов в нежните и самотни прегръдки на Джоли, която също като него мина през не по-малко лек бракоразвод с Брад Пит, твърди неназован източник, непосредствен до артиста, пред списание " Глоуб ".

Същият отбелязва пред изданието, че Джони скрито преследвал Анджелина още преди години, като ѝ изпращал цветя и ѝ писал любовни мейли. Според източника сега Деп се е съсредоточил напълно върху битката си против алкохола в устрема си да си върне положителната форма от близкото минало и да се яви пред остарялата си тръпка и най-голямата си фантазия в най-бляскавия си тип.

С други думи, артистът е подготвен да премине през всевъзможни промени, единствено и единствено да бъде с Джоли, безапелационен е източникът.

" Джони намерено сподели, че едно от най-големите му стремежи е да бъде с Анджелина. Той в никакъв случай не се отхвърля от любовта. На този стадий от живота си той е извънредно придирчив и това е нещо, по което изключително си наподобяват с Анджи ", акцентира още той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР