След бурна рекламна кампания и противоречиви реакции днес Netflix започва

...
След бурна рекламна кампания и противоречиви реакции днес Netflix започва
Коментари Харесай

Лондон е на тръни! Тръгва дългоочакваната ТВ поредица за Хари и Меган

След бурна рекламна акция и спорни реакции през днешния ден Netflix стартира да излъчва документалният сериал " Хари и Меган ", разказващ за раздялата на двойката с английското кралско семейство.

 

Поредицата обещава да разкрие вътрешна информация за това по какъв начин херцогът и херцогинята на Съсекс се отдръпнаха от кралските отговорности.

 

В филмовите откъси се приказва за " война против Меган ", а принц Хари приказва за " приключване и... подмятане на истории " като част от " мръсна игра ".

Бъкингамският замък не е дал отговор на изказванията.

 

Сериалът ще бъде гледан със засилен интерес. От филмовите откъси излиза наяве, че телевизионният документален филм ще разкрие любовната история за " тайната " връзка сред принц Хари и Меган, само че също по този начин ще покаже техния роман за изменящите се връзки с медиите и обществеността.

 

Това ще бъде тяхната версия на събитията - и останалите членове на кралското семейство може би ще гледат, с цел да видят до каква степен стигат изказванията, дали има някакви доказателства и дали би трябвало да реагират публично, разяснява Би Би Си.
 
" Знаем цялата истина ", споделя принц Хари, представяйки сериала.

Във вторник, по време на събитие в Ню Йорк, на което принцът и Меган получиха премия за човешки права, двойката беше изправена пред неуместни въпроси от страна на репортерите като " Поставяте ли парите пред фамилията? " и " Нанасяте ли щета на фамилията си, Хари? ".

Но трагичният звук на филмовите откъси не демонстрира никакви признаци за предложение на маслинови клончета, а вместо това допуска курс на конфликт с кралското семейство, добавя Би Би Си.

 

Новата година пък ще донесе публикуването на записките на принц Хари, които също се чакат със засилен интерес.

 

Сериалът излиза в две елементи от по три епизода - на 8 и 15 декември.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !    
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР