След броени седмици името на Владимир Димитров от село Полето

...
След броени седмици името на Владимир Димитров от село Полето
Коментари Харесай

Културистът Вл. Димитров ще представлява Община Симитли и България в най – голямото състезание в Източна Европа - Olympia Eastern Europe 2022

След броени седмици името на Владимир Димитров от село Полето още веднъж ще отекне като гръм на международната сцена, тъй като обещаващият играч по културизъм ще показа България и Община Симитли в най – огромното съревнование в Източна Европа - Olympia Eastern Europe 2022.

Благодарение на народния представител Стефан Апостолов и кмета на Община Симитли Апостол Апостолов Влади има опцията да вземе присъединяване във значимото съревнование, за което се приготвя към този момент 10 месеца.

Най – огромното съревнование в Източна Европа ще се организира в град Букурещ, Румъния на 19, 20 и 21 август. Участие ще вземат спортисти от доста страни, измежду което България, Хърватия, Чехия, Естония, Унгария, Латвия, Македония, Полша, Косово, Молдова, Румъния, Русия, Сърбия, Словакия, Словения, разпределени в разнообразни категории.

„ Ще бъдат дадени като награден фонд 27 про карти, като откровено се надявам, че една от тях ще бъде за мен. Ако това се случи, то ще съумея да се върна професионален културист. Благодарен съм на Апостол Апостолов и Стефан Апостолов за поддръжката, която ми оказват, както и на моя треньор Благой Ангелов “, сподели Владимир Димитров.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР