След броени дни излиза дългоочакваната игра със супергероя Spider-Man и

...
След броени дни излиза дългоочакваната игра със супергероя Spider-Man и
Коментари Харесай

Новата Spider-Man е почти готова, главната кампания може да се изиграе за 20 часа

След броени дни излиза дълго чаканата игра със супергероя Spider-Man и разработчика Insomniac показа някои любопитни детайлности. Тук обаче не приказваме за спойлери към основния сюжет, единствено техническите особености.

През последните дни Джеймс Стивънсън от студиото трябваше да отговори на доста въпроси от почитатели (макар че и не всички със запитвания бяха задоволени. Затова в този момент сме събрали значимите късчета от информация на едно място).

Стивънсън публично удостовери, че играта ще се снабди с спомагателен пач от ден първи на датата на издаване. Insomniac работи интензивно върху премахването на всеки нищожен проблем или бъг и е хубаво да знаем, че скоро ще можем да се насладим на едно в действителност приключено прекарване. Макар и да не знаем какъв брой огромен ще бъде този пач, въпреки това успяхме да научим, че цялата игра се нуждае от към 45GB дисково пространство. Това си е много, само че никога доста спрямо условията на другите влиятелни заглавия. Стивънсън не показа какви промени ще донесе пачът, само че разбрахме, че студиото работи върху спомагателна персонализация на удобството на игра.

Разработчикът и разкри какъв брой дълга ще бъде играта „за елементарния геймър“. На заложената по дифолт компликация ще можете да изиграете новата Spider-Man за към 20 часа, без да бъдат включени страничните куестове и заниманията из отворения свят.

Spider-Man излиза на седми септември извънредно на конзолата PlayStation 4.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР