След братоубийството на ул. „Киев“ в сряда следобед, обитателите на

...
След братоубийството на ул. „Киев“ в сряда следобед, обитателите на
Коментари Харесай

Трагедията е огромна! Каква ще е съдбата на майката от кървавия апартамент на ул. "Киев"

След братоубийството на ул. „ Киев “ в сряда следобяд, жителите на блока към момента са в шок. Коментират по какъв начин е допустимо по този начин да приключи свада за апартамент, още повече брат да погуби брат си, написа " ".

Разтревожени са и за баба Стефка – майката на Илия и Петко. Тя страда от деменция, даже и не е осъзнала каква грозна картинка се е разиграла пред очите ѝ.

Близки до фамилията описаха, че корените на старата жена са от пловдивското село Куртово Конаре. Стефка е най-голямото дете във семейството Накови, има братя и сестри, по-голямата част от които към този момент умряли. Членовете на фамилията се разпръснали рано и всеки поел по пътя си. Някои живеят във Велинград, други в Брестовица, трети напущат страната.



Стефка била болна от години. Мъжът й, родом от Асеновград, се грижил за нея и правил всичко, с цел да се усеща добре. Работил в пощата, само че умрял и оставил жена си сама. Тогава почнали препирните сред двамата братя Илия и Петко.

„ Какво ще стане в този момент със Стефка? Тя има къща в Куртово Конаре, тъкмо до гарата. Но може да я бутнат. Къде ще отиде тя? Ще я вземат в някоя болница или дом и ще издъхне на никому нужна. Не знам дали ще се грижат за нея роднините “, разяснява нейна позната.

Засега ориста на баба Стефка, изгубила децата си във война за жилището, остава неразбираема.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР