След бой за чадър на плажа в Поморие между спасител

...
След бой за чадър на плажа в Поморие между спасител
Коментари Харесай

След боя за плажен чадър в Поморие: Спасителят е задържан и обвинен

След пердах за чадър на плажа в Поморие сред избавител и френски жител, спасителят е арестуван и упрекнат. Това стана ясно на брифинг на Апелативната прокуратура в Бургас и ОДМВР.

Случаят е от 24 юни. Френски жител се оплака, че е атакуван от избавител и пребит поради мястото, на което е разпънал кърпата си.

„ На 24 юни в ранните следобедни часове в районното в Поморие е подаден сигнал за скандал на плажа. Мястото е посетено от полицейски екип, които при идването откриват, че абсурдът към този момент е отминал. Установени са участниците в абсурда, както и очевидци, които са разпитани ”, изясни старши комисар Калоян Калоянов, шеф на ОДМВР-Бургас.

„ На пострадалия е казано да посети на идващия ден правосъдна медицина. Той го е направил. На 25-и е показал здравното в районното. На 27-и е докладвана преписката в прокуратурата. Днес причинителят е арестуван ”, изясни комисар Калоянов.

„ Конфликт е зародил в резултат на спор за място под чадър в свободната зона на плажа ”, изясни още той.

По случая са разпитани очевидци. Техните показания обаче са спорни - едни са обяснявали по един метод, други - по различен.

Комисар Калоянов изясни, че следва да бъдат разпитани и други очевидци, които обаче не са сега нито в Поморие, нито в Бургас, съобщи Нова тв.

Образувано е досъдебно произвеждане. „ На причинителя е повдигнато обвиняване за лека телесна щета, осъществена по хулигански подбуди и осъществена с особена свирепост. Това е закононарушение от общ темперамент, планувано е отнемане от независимост до 3 години ”, изясни окръжният прокурор Георги Чинев.

Прокуратурата е постановила задържане до 72 часа. Ще бъде направено и импортирано искане за задържане под стража.

Ще се обяснява и дали френският жител също е удрял спасителя.

В петък пък той е входирал в прокуратурата нов сигнал, съпроводен още веднъж със правосъдно здравно уверение, изясни прокурор Чинев.

„ Днес 2 компании се снимали между тях, само че стартират вербално да се атакуват. Стига се до замеряне с пясък. Полицейски екипи са отишли на място и са им написали протоколи. Това е всекидневие, сподели комисар Калоянов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР