След бляскавата им поява на наградите БАФТА в неделя (припомнете

...
След бляскавата им поява на наградите БАФТА в неделя (припомнете
Коментари Харесай

Още романтика за Кейт Мидълтън и принц Уилям

След блестящата им поява на премиите БАФТА в неделя (припомнете си тук), през вчерашния ден херцогът и херцогинята на Кеймбридж посетиха крайбрежието на Уелс , където организираха няколко прочувствени срещи.

Вижте още фотоси в галерията >>>

Първата спирка на принц Уилям и Кейт Мидълтън беше най-натоварената избавителна станция за избавителни лодки и поговориха с членове на екипа, който обезпечава 24-часови избавителна работа.

 Кейт Мидълтън принц Уилям Getty

По-късно двойката се отби в салона за сладолед Joe’s Ice Cream . Докато опитваха от ванилов и шоколадов сладолед, херцогът и херцогинята изглеждаха като всички останали влюбени, които споделят сантиментален миг.

Денят продължи с самодейността за деца на Кейт „ 5 огромни въпроса “ , а по време на посещаване в остарялото си учебно заведение „ Сейнт Андрюс “ херцогинята се срещна с някои от своите учители, които последно е виждала преди 20 години. „ Бих желала да възпитам у децата си това, което научих в „ Сейнт Андрюс “, показа тя.

 Кейт Мидълтън принц Уилям Getty

Двойката посети и най-големия стоманодобивен цех във Англия „ Тата Стийл “ . След срещата си с служащи, херцогът и херцогинята получиха като дарове за своите деца три плюшени играчки във формата на змей, какъвто участва и в уелското знаме. Денят приключи с подготовка по бокс за младежи.

Вижте още фотоси в галерията тук >>>

За визитата си Кейт Мидълтън се появи с алена рокля Zara, съчетана с чантичка Mulberry в същия цвят, черни ботуши и тъмносиньо палто Hobbs . Акцент във визията ѝ беше аленият шал Beulah London с бели и розови сърчица , изцяло подобаващ за месеца на любовта.

 Кейт Мидълтън принц Уилям Getty
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР