След близо година почивка, двойката отново се събра.От 2015 година

...
След близо година почивка, двойката отново се събра.От 2015 година
Коментари Харесай

Джиджи Хадид и Зейн отново са заедно - slava.bg

След близо година отмора, двойката още веднъж се събра.

От 2015 година насам, когато Зейн и Джиджи дадоха началото на своята връзка, двамата са се разделяли няколко пъти – през 2016г., през 2018г. и последно през януари 2019г.. Сега, когато бяха разграничени към този момент съвсем една година, двамата са решили да си дадат втори късмет.

Според няколко източника основателят е бил Зейн. В последните няколко месеца той няколко пъти се е опитвал да се свърже с модела. Накрая Джиджи се съгласила да излязат на среща и малко по-късно двамата още веднъж възобновили романса си, предава Missbloom.bg.

“Джиджи и Зейн в действителност започнаха да се срещат малко преди празниците през декември”, прецизира техен непосредствен пред E! News. “Тя постоянно го е обичала и почивката, която си дадоха, се е отразила позитивно на връзката им. Зейн имаше опцията да се концентрира върху своето здраве и да поработи върху музиката му, което му подейства добре.”

През интервала, в който двамата бяха разграничени, Джиджи излизаше с модела Тайлър Камерън за няколко месеца, а съгласно медиите оттатък Окена Зейн за малко се върнал при някогашната си Пери Едуардс.

Двамата влюбени бяха първо видяни дружно през уикенда, когато излязоха на разходка ръка за ръка, дружно с Бела Хадид и Дуа Липа. На идващия ден двойката отпразнува рождения ден на Зейн с сантиментална вечеря в ресторант в Ню Йорк. Вижте фотосите от двете им срещи в галерията.

Снимка: Profimedia
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР