След близо 20 години името на Ребека Лус отново е

...
След близо 20 години името на Ребека Лус отново е
Коментари Харесай

Ребека Лус: Спала съм Дейвид Бекъм поне 4 пъти

След близо 20 години името на Ребека Лус още веднъж е тематика номер едно в таблоиди и медии.

Жената, с която Дейвид Бекъм хипотетично е имал спекулация, още веднъж е в светлината на прожекторите и понася редица мнения на собствен тил, написа.

Ребека не остана напълно безучастна пред разразилата се стихия и разяснява отрицателното отношение, което получи след излизането на документалния филм за Бекъм.

Британският " Дейли мейл " разгласява публикация, отдадена на Лоос. Таблоидът напомни изявление с Ребека, което тя даде за Sky News преди няколко години В него тя декларира, че е „ спала с Дейвид най-малко четири пъти “, написа изданието. По това време тя била персонална асистентка на Бекъм в Испания, където той пристигнал да играе за тима на Реал Мадрид.

„ Всички бяхме на открито с другари на вечеря, изпихме няколко напитки, отпуснахме се, флиртувахме и получавах някои подмятания от него, само че си повтарях: „ Не, той не те харесва. “ Винаги съм си казвала: „ Не рискувай работа си. “ Знаех, че ще бъде голям риск, в случай че се забъркам с този човек... Но в действителност просто се харесахме онази вечер. Имахме връзка. Хората го видяха “, сподели тя за началото на връзката им, съобщи ladyzone.bg.

В документалната поредност Дейвид и Виктория Бекъм описват за най-трудния интервал в връзките си и по какъв начин са се справили с обвиняванията в невярност, които се появяват през 2004-та година, до момента в който футболистът играе в Испания.

Ребела Лус, която по това време работи като персонален помощник на Бекъм, твърди, че двамата са имали връзка, а през днешния ден още веднъж среща вълна от рецензии и отрицателно отношение.

Но се оказва, че не всички са срещу Ребека. Има и коментиращи, които застават на нейна страна, а Ребека нарушава мълчанието си по случая и дава отговор точно на тях.

" Надявам се да си добре, поради събитията. Надявам се всички да се държат благо с теб ", гласи коментар под фотография на Ребека в Instagram.

" Има отвратителни мнения по твой адрес. Бъди мощна! Имаш прелестен живот, ужасно семейство и няма потребност да намесваш Netlix, с цел да запълваш празнини в живота си ", гласи различен коментар.

На последния коментар се включва Ребека, която също разяснява и дава да се разбере какво мисли за протичащото се.

" Благодаря ти! Опитвам се да приема отрицателните мнения с комизъм и усмивка. "

В момента 46-годишната Ребека живее в Норвегия дружно със брачна половинка си и двете им деца. Тя е преподавател по йога и от дълго време се е отдръпнала от обществения живот.
               

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР