След близо 10 години на екран с предаването Тази събота

...
След близо 10 години на екран с предаването Тази събота
Коментари Харесай

Падна завесата около премахването на Жени Марчева от bTV, става шефка в радио?

След близо 10 години на екран с предаването " Тази събота и неделя “ Жени Марчева е навън от Би Ти Ви. Тя и колежката ѝ Диана Любенова, с която водеха всеки уикенд 3-часовото предаване, са освободени и сменени с нови водещи – младите публицисти Бесте Сабри и Митьо Маринов. Те ще поемат щафетата още на 9 септември в чисто ново студио.

Не е ясно каква е повода двете старши водещи да бъдат безславно изгонени от малкия екран. В последно време рокадите в медията зачестиха, а съгласно осведомени в основата им е Антон Хекимян, който е шеф на " Новини и настоящи излъчвания “. Вероятно влошените му персонални и професионални връзки с Марчева и Любенова са станали повода те да бъдат изместени от новите му и по-млади, само че никому незнайни любимци в екипа.

Нито една от двете към този момент някогашни водещи не е коментирала обществено обстановката със свалянето им от екран. Единственото, което направиха и Жени, и Диана, е да си разгласяват в обществените мрежи фотоси от морските си почивки точно в деня, в който стана ясно, че към този момент няма да имат място в родния ефир. Докато Любенова евентуално ще се върне към остарялото си амплоа на актриса, Марчева е намерила метод да получи отплата за свалянето си от екран. От есента тя ще бъде назначена за изпълнителен продуцент радионовини на Би Ти Ви радио. Там тя ще води и лично авторско предаване, научи " Ретро “. Заплатата на журналистката ще продължи да бъде висока, тъй като това било едно от изискванията ѝ да не прекъсне тотално професионалните си взаимоотношения с медийната група и да отиде при конкуренцията.

През последните две години животът на Жени е изпълнен с земетресения. Припомняме, че тв звездата е към момента прясно разведена. С дългогодишния си брачен партньор и татко на двете ѝ дъщери Мартин телевизионерката се раздели през 2021 година За рокадата в персонален проект тогава показа самата тя, наричайки го в изявление " някогашния ми мъж “. След развода двете дъщери на журналистката останали да живеят при нея, само че Марчева и някогашният ѝ се споразумели да съблюдават положителния звук и да си поделят равностойно грижите за девойките, с цел да не се усеща нито единият от двама им ощетен в наставнически проект. Тв звездата е останала да населява фамилното им жилище, от което предприемачът се изнесъл месеци преди разводът им да влезе в действие. В последната половин година в медийните среди интензивно се шушука, че 49-годишната Жени има нов любим, за който даже се е сгодила.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР