След Белия дом семейство Обама сключи сделка с Netflix и

...
След Белия дом семейство Обама сключи сделка с Netflix и
Коментари Харесай

Мишел Обама ще води кулинарно шоу за деца

След Белия дом семейство Обама подписа договорка с Netflix и платформата за стрийминг към този момент пусна няколко техни документални кино лентата, продуцирани от компанията им Higher Ground Productions.
 Becoming, Мишел Обама, Netflix и филмов откъс на документалния филм за промотирането на книгата ѝ
Животът на Мишел Обама след Белия дом

След книгата идва и документален филм

Другият месец чакаме още от носителката на Грами и Оскар - Мишел Обама, само че този път в качеството й на водеща в детско кулинарно шоу, което също е част от контракта на семейство Обама с Netflix.

От стрийминг компанията оповестиха идното предаване Waffles + Mochi като " кулинарното премеждие за цялостен живот ", което ще се състои от 10 епизода, в които героите - някогашната първа дама и двете кукли Вафли и Мочи, се качват на магическа количка за извършване на покупки, с цел да търсят съставки по целия свят.

" Независимо дали берат картофи в перуанските Андите, взимат проби от подправки в Италия или подготвят мисо в Япония, тези любопитни откриватели разкриват чудото на храната и откриват, че всяко ядене е опция за основаване на нови другари ", оповестяват още от платформата.

Очакват ни и куп посетители, сред които приети готвачи, деца и звезди, прецизират от The Washington Post.

Идеята на Мишел Обама е не просто да ни забавлява и да ни запознае с по-екзотични предписания и тънкости в кулинарията.

Бившата първа дама постоянно е била загрижена и дейна във връзка с детското здраве. Самата тя в Instagram споделя, че идното шоу е тип продължение на самодейността за по-активен живот и здравословно хранене измежду децата Let " s Move!, която стартира още до момента в който е в Белия дом.
 Децата, зеленината, природата и по какъв начин те въздействат на тяхната просветеност
Влияе ли зеленината на интелигентността на децата

Зелено бъдеще за всички

Премиерата на Waffles + Mochi е на 16 март и все още не е ясно дали и по кое време ще може да се гледа в България, само че стискаме палци това да се случи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР