След бърза реакция криминалисти от Второ РУ заловиха извършител на

...
След бърза реакция криминалисти от Второ РУ заловиха извършител на
Коментари Харесай

Джебчийка обра тийнейджър на Главната, обир и пред супермаркет на „Пещерско шосе”

След бърза реакция криминалисти от Второ районно управление (на МВР) заловиха причинител на кражба. Разследването е почнало след сигнал, че за времето сред 11.30 ч. и 13 ч. през вчерашния ден, от паркинг пред огромна комерсиална верига на бул. „ Пещерско шосе “ незнаен отмъкнал борсета с персонални документи и пари от незаключен автомобил.
Прочетете още
 В резултат на подхванатите незабавни издирвателни дейности, единствено за броени часове, причинителят на похищението - 44-годишен пловдивчанин, престъпно проявен и осъждан, бил открит и арестуван. В хода на следствието са събрани доказателства, че той е създател и на друго идентично посягане от средата на януари. Тогава, от оставена отключена кола пред здравно заведение на бул. „ Васил Априлов “, отмъкнал мъжка чанта с сходно наличие. Работата по документиране на случаите продължава под наблюдаване на Районна прокуратура -  Пловдив.

Междувременно младеж е станал жертва на джебчийска кражба през вчерашния ден в Пловдив. Около 16.30 ч. момчето съобщило на тел. 112, че пред офис на мобилен оператор на основната улица открил неналичието на смарт часовник и телефон. В рамките на подхванатото следствие по случая чиновници от Четвърто районно управление (на МВР) задържали извършителката – 32-годишна жена от Димитровград. Издирва се и нейна съучастничка от същия град, която все още се укрива. Откраднатите движимости са конфискувани и приобщени към материалите по досъдебното произвеждане. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР