След анонсираната миналата седмица от депутата от ДПС и медиен

...
След анонсираната миналата седмица от депутата от ДПС и медиен
Коментари Харесай

БСП надцаква Пеевски за намаляването на ДДС. Да му мисли ГЕРБ

След обявената предходната седмица от депутата от Движение за права и свободи и медиен магнат Делян Пеевски концепция за намаляването на Данък добавена стойност на хляба и медикаментите, Българска социалистическа партия взеха решение да " наддават " – желаеха да бъде понижен и данъкът за месото, млякото, брашното и продуктите от брашно.

Пеевски, който 2 години не беше стъпвал в Народното събрание, изкара два поредни дни на работа след евроизборите – в първия разгласи, че се отхвърля от мястото си в Брюксел, тъй като е необходим на България, на втория предложи да се смъкна Данък добавена стойност за хляба, както и да се обезпечат безвъзмездни детски градини.

Българска социалистическа партия подсетиха, че концепцията за понижаване на Данък добавена стойност за хляба била тяхна и ръководещите са я отхвърлили. Интересно по какъв начин ще гласоподава болшинството за законопроекта на Движение за права и свободи, разясниха социалистите. Но за всеки случай взеха решение да предизвикват още по-всеобхватно понижение на налога, спрямо поисканото от Пеевски.

" Внасяме за следващ път предложение за понижаване на Данък добавена стойност на мляко, месо, брашно и артикули от брашно на 5%. Данъчни облекчения за млади фамилии с деца, които са работили последните години, внасяли са си осигуровките. Отново внасяме искане за преизчисляване на всички пенсии ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в Народното събрание, където Българска социалистическа партия не бяха стъпвали от февруари и се върнаха след евроизборите, които изгубиха.

Движение за права и свободи признаха, че социалистите не са първи път внасят сходни оферти, само че съгласно тях в този момент Българска социалистическа партия са се " заразили от нашето предложение за понижаване на Данък добавена стойност ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР