След анонимната серия снимки от спалнята на премиера Борисов, в

...
След анонимната серия снимки от спалнята на премиера Борисов, в
Коментари Харесай

Появи се ново анонимно видео от резиденция „Бояна“

След анонимната серия фотоси от спалнята на премиера Борисов, в деня, в който ръководещата коалиция разгласи, че ще остане на власт до завършването на мандата напролет на 2021 година, се появи нов неизвестен клип, обвързван с министър-председателя Бойко Борисов. Той бе разпространен от сайта „ Афера “ и от онлайн изданието " Дневник ". Клипът е бил изпратен и до други медии по мейл през платформата guerillamail, генерираща краткотрайни адреси за е-поща. По същия метод тъкмо преди месец са били публикувани и анонимните фотоси от спалнята на Борисов във вила " Секвоя " на резиденция " Бояна "

Днешнот видео, озаглавено „ На посетители у баце “, с дълготрайност 54 секунди още веднъж е от същата локация и този път, невидимият създател на клипа демонстрира част от интериора на жилището– кулоар, баня, гримьорна стая и приключва със спалнята, позната от публикуваните в средата на юни фотоси, чиято достоверност първоначално самият министър председател подложи на подозрение, определяйки ги като „ монтаж “. На една от тях се виждаше по какъв начин той спи в леглото си, а на друга фокусът е върху нощно шкафче, с револвер на плота и отворено чекмедже, в което има пачки с евро и златни кюлчета.

Същите тези предмети се виждат и в края на новия клип, където създателят отваря чекмеджето на нощното шкафче, познато от фотосите. За секунди камерата демонстрира наличието му - пачки с петстотин еврови банкноти.

На клипа се виждат още икони в коридора, медикаменти и сейф, в банята – козметика, а в гардеробната стая са подредени публично и всекидневно облекло.

След публикуването на фотосите на спящия министър председател на 17 юни, на брифинг в централата на ГЕРБ той разяснява, че се усеща заплашен и евентуално ще се откаже от услугите на Националната работа за защита и показа, че президентът Румен Радев го „ следи и снима с дрон “.

Няколко часа по-късно Борисов разяснява видеото от джипа си в диалог със зам.министъра на районното развиване Николай Нанков, до момента в който инспектира строителството на новия сектор на Околовръстното шосе - от " Младост 4 " до изхода за Автомагистрала " Тракия ".  

" Паникьосани са и позволяват неточности, разпространявайки аранжирани постановки - какво потвърдиха през днешния ден с това видео?! Борисов го няма, няма никой. Видя се, че някой в тъмното пълзи и снима, притичва. Това са подготвени незаконни групи. Ел Чапо е паникьосан и пуска още компромати. Няма да ме спрат! ", разяснява Борисов на страницата си във Facebook. 

" Борисов го няма, никой няма, мрачно, къщата тъмна и кво се вижда - из сенките изскача разузнавач. Снима, крие се, укрива се, аранжира два пъти, три пъти, с цел да имат достоверност и какво се вижда? Аз пребивавам като монах, за 10 години не съм направил едно усъвършенстване с държавни пари. Мъжки облекла единствено - самичък съм като куче, един рафт с медикаменти. Но той отваря тъкмо чекмеджето пред него. Защо пък знае този човек да отиде тъкмо освен това чекмедже? Защото го е аранжирал. Как им блеснаха номерцата!  Минава около каса - показа си, има каса, но ти си носиш в чекмеджето да си слагаш парите, а не в касата?! Някой е стоял до мен, правил е записи и е аранжирал, местил...под диктовката на кой? Кой всеки ден се занимава с мен? Фигурантът! ", обобщава Борисов.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР