След активно разследване са били задържани извършителите на грабеж в

...
След активно разследване са били задържани извършителите на грабеж в
Коментари Харесай

Двама масирани пребиха и взеха близо 20 000 лева от мъж в Костинброд

След интензивно следствие са били арестувани причинителите на обир в Костинброд, оповестиха от ОДМВР-София.

Работата по случая почнала в рано сутринта на 31 януари , когато гражданин на Костинброд алармирал в полицията, че е станал жертва на обир . Мъжът обяснил, че двама непознати с маски на лицата са счупили прозорец на входната врата на дома му, влезнали вътре, напръскали го със спрей, блъснали го няколко пъти и му лишили чанта с документи и сумата от към 20 000 лв. .

След оглед на местопроизшествието било формирано досъдебно произвеждане. Криминалисти от ОДМВР-София и РУ-Костинброд със съдействието на сътрудниците им от ГДНП подхванали незабавни оперативно-издирвателни и процесуално-следствени дейности, в хода които самоличността на причинителите бързо била открита .

Още същия ден за период до 24 часа бил арестуван съпричастен към закононарушението мъж. След извършени дейни дейности по издирването им в полицейския арест попаднали и физическите причинители на грабежа . След отчет на събраните доказателства в прокуратурата на двамата осъждани мъже е било повдигнато обвиняване и наложена 72-часова мярка за задържане.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР