След адските мъчения двама от обвиняемите за терористичното нападение в

...
След адските мъчения двама от обвиняемите за терористичното нападение в
Коментари Харесай

Изтезават терористите, окървавили Москва, с ток в ареста

След адските мъчения двама от обвинените за терористичното нахлуване в концертната зала „ Крокус сити хол “ се признаха за отговорни

Терористите, които почерниха Москва, са подложени на пъклен мъчения. Изтезават ги с ток, който пускат по гениталиите им. Това разкри известният съветски  военен сътрудник Александър Сладков, който е и специфичен сътрудник на програмата Известия.

„ Такива брутални разпити не съм виждал от началото на 2000-те години, свързаха електрически заряд непосредствено в гениталиите на тази сган. Квичи като прасе! “, написа той в своя телеграм под фотография, на която се вижда по какъв начин един от терористите се превива гол на земята.

„ Но това е единствено началото! За нашия народ, кучи синове!! И по този начин ще бъде с всяка сган! Всички терористи ще бъдат разпитани “, прибавя Сладков. 

 

Междувременно Българска телеграфна агенция заяви, като се базира на ТАСС и Ройтерс, че двама обвинени за терористичното нахлуване в концертната зала " Крокус сити хол " край Москва (б.а. Мирзоев и Рачабализода) се признаха за отговорни.

Съдът в московския регион Басманни дефинира мярка за неотклонение арест до 22 май на четирима души, против които бяха повдигнати обвинявания за осъществяване на терористичния акт, при който починаха 137 души, а минимум 182 бяха ранени, заяви ТАСС.

 

Обвинените са Далериджон Мирзоев, Саидакрами Рачабализода, Шамсадин Фаридуни и Мухаммадсобир Файзов.

Мирзоев, Рачабализода и Файзов са жители на Таджикистан. В информацията не се прецизира поданството на Фаридуни.

 

Файзов беше донесен в правосъдната зала с носилка, като очевидно той е изгубил едното си око, подложен му е и катетър, прецизира организацията. Според силите за сигурност той е оказал опозиция при ареста.

Отговорност за нападението пое " Ислямска страна ", само че съветският президент Владимир Путин съобщи, че причинителите са бягали към Украйна, която съгласно него е подготвяла " прозорец ", който да им разреши за се скрият на украинска територия.

 

Единият от обвинените, разпознат като Далерджон Мирзоев, съобщи пред съдията, че е жител на Таджикистан.

Другият обвинен е разпознат в известие в Телеграм на районния съд на регион Басманни като Саидакрами Муродали Рачабализода, заяви Ройтерс. Националността му не се прецизира.

Ако бъдат приети за отговорни, те ще бъдат наказани на пожизнен затвор. 

 

Около постройката на Басманския съд в Москва имаше засилено полицейско наличие. Съдът разгласява видео, на което се вижда по какъв начин служители на реда водят двамата обвинени с белезници в правосъдната зала, също както и фотоси, на които двамата са седнали зад стъклена бариера вътре в залата.

 

Руските управляващи оповестиха, че по отношение на нападението са арестувани общо 11 души, в това число двамата директни причинители, които са били арестувани в Брянска област на към 340 км югозападно от Москва.

Сред починалите има и една арменска гражданка, заяви арменското външно министерство, представено от ТАСС.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР