След 9 месеца в арабски затвор един от най-колоритните участници

...
След 9 месеца в арабски затвор един от най-колоритните участници
Коментари Харесай

Издирваният от Интерпол риалити герой Даниел се върна от затвор в Дубай без една стотинка и разкри...

След 9 месеца в арабски затвор един от най-колоритните участници в „ Биг брадър” – Даниел Дечев, се прибра на 8 август в родината с ранен полет на нискотарифната самолетна компания, написа HotArena.
На летище София в 1,30 през нощта го посрещнаха другари, обезпокоени, че младият мъж ще има потребност от помощ. Даниел изненада всички, появявайки се в положително въодушевление и усмивка.
„ Нямам никакъв багаж. Никакви облекла с изключение на гащите и потника, с които идвам. Нито една стотинка нямам в джоба си, никакви дебитни, кредитни карти. Дори персонални документи нямам. Каквото имах, изгубих. Затрих и картите си „ Таро”, на които си гледах. Всички, които ме познават, знаят, че обичам да надзървам в бъдещето си, а тъкмо този вид карти в никакъв случай не са ме лъгали. Възнамерявах да си купя, при първа опция, когато печеля някакви пари... Но един другар, с който сме от една зодия – Риби, доктор Милушев, ще ми подари книгата „ Чашата на познанието” и тесте карти към нея. Пожеланието му е да бъда рационален, когато потеглям някъде по света, да не се поверявам на инцидентни хора. Радвам се, че в София приятелите ме чакаха с неспокойствие. Изключително съм разчувстван от обстоятелството, че са ме пуснали за търсене посредством Интерпол. Такова нещо не чаках. През тези 9 месеца непрекъснато ги мислех – дали са здрави, дали вървят на работа, дали са добре, дали са се трансформирали, по какъв начин ще ме посрещнат, иска ми се карат ли. Молех се да не ми се сърдят, че им споделих, че отпътувам за две седмици и ще се върна с магнити, а пристигнах с празни ръце. Приятелите ми са моето семейство – всичко, което имам са те, тъй като съм расъл в Домове за изоставени деца. Сега видях, че имам огромно семейство от същински приятели”, показа Даниел Делчев пред близки.
На този стадий той премълчава причина довела до ареста му, както и тази на спътниците му – варненката Вилияна Янкова и великотърновеца Юри Байрактаров. Казва, че няма въодушевление да връща лентата на спомените обратно. Сигурен е, че Юри и Вилияна също скоро ще бъдат пуснати на независимост.
„ Усещах, че ще изляза на независимост, само че не знаех по кое време това ще се случи, тъй като както загатнах, си изгубих някъде картите „ Таро”. От Външно също ми помогнаха доста. Като начало ще се опитам да работя в региона на строителството. Не се срамя от труда, мога да работя по 10-12 часа дневно. И без друго привикнах да не дремя или да дремя с спиране. Това е от напрежение, от стрес – уповавам се, че отпадне във времето”, разкрива Дидо, който е прочут с прякора си Шейха още с влизането си в риалити шоуто през 2008 година
От 8 ноември 2017 година до 8 август 2018-а Дидо се водеше в неопределеност. Знаеше се, че е летял до Дубай с прехвърляне през Москва и не пропущал опцията да уведоми познатите си до къде е стигнал, както и да качи снимки от самолета. След идването в Дубай си прави няколко фрагмента на летището, качва ги на страницата си във фейсбук, а след това като че ли се изпарява. Мобилният му телефон седмици наред не дава никакъв сигнал. Съобщенията, които приятелите му изпращат, стоят непрочетени. Така стартират да се нижат месеци, в които от брадъра няма нито новина, нито кост. Накрая, откакто в България се подвига звук, полицията се намесва и е пуснат за търсене от Интерпол. Оказва, се че брадъра е задържан в емирството.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР