След 9 месеца може да говорим за коалиционно споразумение. Това

...
След 9 месеца може да говорим за коалиционно споразумение. Това
Коментари Харесай

Кирил Петков иска първо регулаторите, после коалиционно споразумение

След 9 месеца може да приказваме за съдружно съглашение. Това съобщи съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков. Той прикани водачът на ГЕРБ Бойко Борисов да поддържа изявлението на Никола Минчев, че Борислав Сарафов би трябвало да се отдръпна до момента в който тече следствието за Пепе Еврото.

Петков беше контриран, че има разделяне на управляващите. „ Няма да приказваме за никакви министри до момента в който не забележим, че ГЕРБ са подготвени да създадат вярната крачка за регулаторите “, съобщи Петков.

По мотив желаната оставка на Тодор Тагарев, Петков съобщи че министърът е доста харесван от европейските сътрудници и не схваща за какво Борисов и Пеевски му желаят оставката.

„ Аз персонално мисля, че е нелепост да ги натоварим всички и да обявим по кое време отиват към Киев “, съобщи Петков във връзка неизпратената военна техника, гласувана от Народното събрание, само че която към момента не е достигнала до Украйна.

„ Ние не се споделяме „ Продължаваме ръководството “, а „ Продължаваме промяната “ и би трябвало да забележим, че тази смяна продължава “, отсече Петков и си потегли.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР