След 8 часа спане би трябвало да започнем деня си

...
След 8 часа спане би трябвало да започнем деня си
Коментари Харесай

Никога не правете тези неща след сън

След 8 часа спане би трябвало да стартираме деня си цялостни с сила, щастливи и продуктивни. Но за последното събитие способстват и редица фактори. Ако посрещаме сутрините с някои нездравословни привички, нищо чудно, че не се усещаме добре. Вижте какви неща в никакъв случай не би трябвало да вършиме след сън. Въздържайте се от тези навици и ще видите какъв брой по-лесно протича всекидневието ви.
Не се излежавайте в леглото
Всеки от нас е имал заран, в която няма сили да стане от леглото след първата тревога. Обикновено по-късно продължаваме да се гушкаме сред завивките и отлагаме дилемите си. В този табиет обаче няма нищо потребно, защото действително не можем да си починем същински. От друга страна, пилеем времето си, а по-късно сме уплашени, тъй като бързо би трябвало да наваксаме със дилемите.
Не бързайте да си оправяте леглото
Разбира се, че би трябвало да подредите вкъщи преди потегляне за работа. Само че не бързайте да оправяте леглото си мигновено след пробуждане. Учени предизвестяват, че спалното долни дрехи може да гъмжи от акари, които се развъждат във влажна среда. Ето за какво е добре да проветрите хубаво стаята и да оставите завивките под въздействието на светлина и пресен утринен въздух за половин час. През това време си направете утринен тоалет, а когато сте подготвени, се върнете да довършите леглото.
 НИКОГА не консумирайте тези храни преди сън НИКОГА не консумирайте тези храни преди сън
Отново се въртите в леглото си, чувствате се зле и не можете да заспите? Знаете ли, че можете да си аргументите сериозен дискомфорт единствено...
Не сърфирайте в интернет
Лошо е да сърфираме в интернет преди заспиване, само че също толкоз нездравословно е и да започваме деня си със обществените мрежи. Колкото и да се изкушавате да ревизирате известията си, направете го по-късно. Иначе губите скъпо време, а и стартирате да тормозите очите си с екраните още щом ги отворите.
Не бързайте със закуската
Веднага след пробуждане тялото ви има потребност от ударна доза хидратация, само че не и от храна. Дайте си време да се почувствате гладни и тогава хапнете. Не бързайте да се натоварвате с изобилна закуска, в случай че още не изпитвате апетит. Вместо това направете извършения, които ще раздвижат стомаха ви.
Не сядайте пред тв приемника
 Какво вършат съумелите хора преди да заспят Какво вършат съумелите хора преди да заспят
Чували ли сте за това, че мислите преди сън, оказват съществено въздействие върху настроението през идващия ден. Много е значимо да си лягаме...
Много от нас имат навика да стартират деня си със утринни блокове и вести. Но засядането пред тв приемника ще ви изгуби времето и ще ви разконцентрира. Негативните новините, с които ни облъчват, по никакъв начин не са най-хубавият метод да се събудим.
Не оставяйте прозорците затворени
Поради мързел или неведение мнозина от не си вършат труда нито да проветрят, нито да тръпнат завесите на прозорците в спалнята. Но това също е една груба утринна неточност. За да подобрите качеството на въздуха в спалнята си, би трябвало да проветрите и да пуснете слънчевите лъчи вкъщи.
Не бързайте с значимите решения
Казват, че утрото е по-мъдро от вечерта, и това не е неистина. Но не бързайте да вземате значими решения заран, когато се постанова да мислите за доста задания по едно и също време. Това ще ви обърка и стресира. Решавайте проблеми, когато сте изцяло спокойни и можете напълно да се концентрирате върху обособените избори.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР