След 7-годишно прекъсване се възобновява традиционното състезание по мотокрос. 65

...
След 7-годишно прекъсване се възобновява традиционното състезание по мотокрос. 65
Коментари Харесай

След 7-годишно прекъсване: Възобновиха мотокрос Рупци 2023

След 7-годишно спиране се възобновява обичайното съревнование по мотокрос . 65 души желаят да вземат участие в спортната конкуренция през днешния ден и на следващия ден. Организатори са Емилиян Евтимов, Станислав Марков и Мирослав Илиев, предава Община Видин.

Заместник-кметът Борислава Борисова поздрави основателите за това, че с помощта на обединените старания, ентусиазма и любовта към спорта са съумели да възродят надпреварата.

„ Желая на всички здраве и да сбъдвате фантазиите си, а на участниците – воля за победа, триумф и съблюдаване на разпоредбите за сигурност. Пожелавам събитието оттук-нататък да се организира всяка година, да влезе в културния календар на Община Видин и да се трансформира в обичайно “ , съобщи тя и връчи на уредниците в лицето на Емилиян Евтимов приветствен адрес от кмета на Община Видин доктор Цветан Ценков.

„ Вярвам, че Вашите старания ще бъдат възнаградени и видинчани и гостите на Община Видин ще се радват дълги години на сходни атрактивни спортни прояви “, написа в адреса.

Гост на откриването на спортното събитие бе и кметският наместник на село Рупци Илиян Ангелов .

Мотокросът се радва на многочислени фенове , пристигнали да следят атрактивната конкуренция, в която ще се състезават класовете МХ50, МХ65, МХ85, МХ1/2, МХ OPEN 250, МХ OPEN 450. Сили ще премерят и ветераните.

Има самостоятелен паркинг за феновете и подкрепителни пунктове, обезпечена е сигурността както на участниците, по този начин и на публиката, пистата е обезопасена. Входът е свободен .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР