След 50-годишна възраст майка ми започна да страда от изтръпване

...
След 50-годишна възраст майка ми започна да страда от изтръпване
Коментари Харесай

Ако пръстите ви изтръпват, трябва да консумирате ленено семе!

След 50-годишна възраст майка ми стартира да страда от изтръпване през нощта на пръстите на ръцете и краката. Познат доктор допусна, че това е обвързвано с кръвоносните съдове, а баба ми от един билкар на пазара, научи по какъв начин да ги излекува.

“Който сее лен, ще пожъне злато ”, споделя една сентенция. По-рано не разбирах смисъла ѝ, само че в този момент знам, че дребните семена лен могат да укрепят здравето, което е по-скъпо от златото.

Очистване на кръвоносните съдове в домашни условия

Съвременните изследвания удостоверяват, че лененото семе предотвратява и дейно оказва помощ при лекуването на болести на сърцето, кръвоносните съдове, кожата, косата и стомашно-чревния тракт. То ще ви помогне и при изтръпване на пръстите на ръцете и краката.

Лененото семе съдържа омега-3 мастни киселини, възстановява кръвното налягане, предотвратява загубата на разтегливост на артериите и съвсем на 75% понижава насъбрания холестерол във вътрешните стени на артериите.

Влакната в лена, се свързват с холестерола в червата, като по този метод подтикват изхвърлянето му от тялото. Учените имат вяра, че този резултат е резултат от взаимно подсилващия резултат на омега-3 мастните киселини, диетичните фибри и лигнаните.

Всяко ленено семе е скъп естествен концентрат, състоящ се от протеини, витамини, полиненаситени мастни киселини, лигнани и фибри. Използвайте цялата мощ на “златните ” семена, с цел да излекувате вашите кръвоносни съдове, като приложите следната рецепта.

Съставки:

1/3 чаша ленено семе

1 литър вода

Начин на подготвяне:

Вечер залейте семената с вода, кипнете ги и ги задръжте за 2 часа на водна баня.

На сутринта, откакто семената са се накиснали, прецедете и изсипете в стъклен буркан с похлупак.

Трябва да получите почти 850 мл от течността, сходна на желе. Пийте общо 5 дни: 1/3 чаша заран на празен корем и вечер преди хранене.

За да постигнете по-голям резултат, си коства да продължите потреблението на ленено семе 15 дни. След три месеца повторете курса. Това в действителност оказа помощ на майка ми.

Както виждате, всеки може да помогне на своите кръвоносни съдове, нужни са единствено малко самообладание и предпочитание. Резултатът няма да ви остави да чакате – освен ще се почувствате по-добре, само че и ще изглеждате по-добре.

Вижте още: Чилито и неговите лечебни свойства за вашето тяло

Тушаро Джалаят: “Ако сте на възраст над 30 години, почистването на кръвоносните съдове е въпрос на оцеляване! ” Не е належащо да посещавате лекаря или аптеката за скъпи медикаменти. За почистването на кръвоносните съдове, добре потвърдени естествени средства са: чесън, лимон, мед и джинджифил.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР