След 5-годишна емоционална връзка кметският син Иван Цветанов, който е

...
След 5-годишна емоционална връзка кметският син Иван Цветанов, който е
Коментари Харесай

За сватбата на огнебореца Иван и любимата му Маргарита Сандански ще говори дълго

След 5-годишна прочувствена връзка кметският наследник Иван Цветанов, който е контрольор в РСПБЗН – Сандански, сподели „ да “ на обичаната си Маргарита Вангелова, учителка по български език и литература в ЗПГ „ Климент Тимирязев “. Специално за най-очаквания ден в живота й Маргарита бе облечена в снежнобялата си рокля, пристигнала по поръчка от Англия, а в косите й беше завит венец с цветя вместо обичаен воал. На сватбата кумуваха приятелите им – семейство Кремена и Мариян Боянови, които са в основата на дългогодишната връзка на младоженците, написа struma.bg .



Най-развълнувани от събитието бяха майката на младоженеца – Василка, която стопанисва магазин и заведение в Поленица, и татко му Гаврил Цветанов – кмет на санданското село Поленица.

Сестрата на младоженеца – Елена, с двете й прелестни деца, както й сестрата на булката – Теодора, съпроводена от дъщеричката й Изабел, грееха в елегантни тоалети и непрестанно следваха младоженците, с цел да оказват помощ с каквото има потребност.



Родителите на очарователната младоженка – Соня и Тодор Вангелови, дойдоха с огромна част от техните посетители чак от родния им град Свиленград, където имат бизнес в областта на отоплението и ВиК.

В храм „ Свети Георги “ младоженците венчаха архиерейският наместник Георги Танчев и негови сътрудници. Най-новото семейство Цветанови имаха достойнството да бъдат законно бракосъчетани от кмета на Сандански Кирил Котев, който бе измежду почетните посетители на сватбата, съпроводен от красивата си брачна половинка Елена. Младите споделиха своето „ да “ пред повече от 100 посетители в невероятната градина на хотелския комплекс, който бе декориран целият в бели и жълти цветя и декори.



Веднага след подписването на гражданския брак младоженците бяха сюрпризирани от сътрудниците на Иван – Любчо Богоев и Любомир Пискулийски, които дойдоха с пожарен автомобил и разгънаха шланговете, с цел да им върви на младите по вода.



Сред гостите бяха районният шеф на РДПБЗН – Благоевград Георги Пармаков, началникът на младоженеца гл. контрольор Атанас Атанасов от службата в Сандански, шефът на ЗПГ „ Климент Тимирязев “ Емил Терзийски и доста сътрудници на двамата младоженци.

Първият танц в уютния ресторант започва с привет за младите, които дадоха старт на най-веселата част от събитието. На отрупани маси с мезета, маркови напитки и вкусни деликатеси остарели и млади се веселиха от сърце, а пожеланията за здраве и благодат бяха неспирни.

Младоженците ще живеят независимо в апартамент в града, подарък от великодушния свекър. Медения им месец обмислят да бъде през декември в Милано.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР