След 5-часови дебати Националният съвет на Да, България“ взе важни

...
След 5-часови дебати Националният съвет на Да, България“ взе важни
Коментари Харесай

След 5-часови дебати Националният съвет на „Да, България“ взе важни решения

След 5-часови диспути Националният съвет на „ Да, България “ взе значими решения през днешния ден. Първото планува Изпълнителният съвет да стартира вътрешнопартиен спор за разработване на идейна и програмна платформа в сходство с полезностите на политическата мощ. 

Освен това се разпорежда на Изпълнителния съвет да организира диалози с сътрудниците на партията от обединяването „ Демократична България “. Целта е обединението да бъде надградена като водещ индивид в център-дясното политическо пространство

Изпълнителят съвет ще би трябвало да организира вътрешнопартиен спор и за избор на европейско политическо семейство , като не се изключва опцията „ Да, България “ да бъде дружно с „ Демократи за мощна България “. 

По всички тези въпроси ще бъде взето публично решение от Националната конференция на партията , като тя би трябвало да бъде проведена при започване на месец март 2024 година. 

„ Да, България “ препотвърди и поддръжката си за кабинета на Николай Денков , както и присъединяване си в коалиция с „ Продължаваме промяната “ и партнирането с тях, с цел да бъдат реализирани задачите на ръководството. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР