След 48 часа ще е ясно колко партии и коалиции

...
След 48 часа ще е ясно колко партии и коалиции
Коментари Харесай

В аванс: Вижте най-интересните лидерски сблъсъци по места

След 48 часа ще е ясно какъв брой партии и обединения ще се явят на вота, както и къде ще са главните лидерски конфликти по места. Ето някои от най-интересните.

Традиционно, лидерският конфликт ще е в най-големия, 25-ти регион в София.

Там един против различен ще се изправят Ицо Хазарта  Ицо Хазарта Христо Петров - Ицо Хазарта е роден е на 19 декември 1979 година в София.     Христо приключва от Политическа партия, Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и.

Интересна борба се обрисува в Кърджали.

Там водачи ще са Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на от, Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, от и от Политическа партия. към момента няма номинация тук.

Сериозна конкуренция и в Пловдив-град.

Там водачи ще са Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г,, Кристиян Вигенин и Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година.

Във Варна са ясни част от водачите.

от Политическа партия ще мери сили с организационния секретар на - Борислав Гуцанов, както и с водача на „ “ -. към момента не са подготвени с лидера си в този регион.

и ще водят надлежно в 24 и 23 региони в София. Бoйко Рашков ще е лидерът на Политическа партия в Перник.

ще се яви към този момент обичайно във Велико Търново и Благоевград, където ще се сблъска и с.

„ “ към момента мълчат за своите листи, тъй като изчакват решението на Политическа партия дали ще се явят дружно. Водачите си не са оповестили и Има Такъв Народ, които ще вземат решение на следващия ден, както и „ “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР