След 40 години женствеността и мъдростта достигат своят връх. Разбира

...
След 40 години женствеността и мъдростта достигат своят връх. Разбира
Коментари Харесай

Модни дънки за жени над 40 години!

След 40 години женствеността и мъдростта доближават своят връх. Разбира се, към този момент има горест в лицето, бръчки и фигурата надалеч не е идеална, само че в тази възраст може да изглеждате в действителност превъзходно.

Стилистите настояват, че главната неточност на зрелите дами е, че те стартират да носят прекомерно строги и елементарни неща. Но би трябвало да изглеждате с изискан, моден и млад.

40-годишнината е най-хубавата причина да носите дънки! Дънков панталон ще ви помогне да създадете юношески и в това време стабилен външен тип. Жените на тази възраст са още по- подобаващи. Кои дънки да изберат и с какво да се носят на дами в зрелост.

Модни дънки за дами!

За да изберете съвършения си чифт дънки, първо би трябвало да знаете някои правила.

1.Стил

Фигурата е друга на всички, само че въпреки всичко за множеството дами на възраст над 50 се намират дънки – с тях можете да извършите доста удобен външен тип. Ниското кацане е строго неразрешено: страниците ще бъдат притиснати, стомаха ще падне върху линията на колана. Следователно, междинното и високото кацане са най-хубавите разновидности.

Нежеланите модели дънки са кльощави по явни аргументи. И също по този начин, в случай че сте ниски. Първото което е, образно ще ви скапват фигурата, а второто което могат да ви създадат образно още по-ниска.

Много готино са изрязани дънки или завити. Те образно удължават краката и наподобяват доста съвременно. Можете също по този начин да обърнете внимание на кльощавите дънки в случай че сте висока.

2. Цвят и текстура

Във възрастовите облици, разнородни шарки, бродерии и приложения от камъни не са доста подобаващи. В допълнение, тези неща са сложни за съчетание с други детайли на дрешника.

Най-доброто решение е еднообразен цвят от благородни чисти нюанси: тъмносин, кобалт, сапфир и пруско синьо.За лятото можете да изберете ярко сиво, бежово или неясно розови дънкови
панталони.

3. Модни комбинации

Изборът на дънки е половината от борбата. Те към момента би трябвало да бъдат вярно носени. Вашият образ би трябвало да бъде структуриран, модерн и изразителн. Така че, комбинирайте дънки с ризи, изключително хлабави, плаващи блузи, текстурирани жилетки, якета и блейзъри.

Не забравяйте за ярките акценти: шалове, колиета, колани, чанти и обувки. Те вършат крепък образ Чувствайте се свободни да носите дънки – и продължете, с цел да завладеете този свят!

В последна сметка това е в действителност универсално нещо в дрешника: можете да носите тези панталони с тениска и да отидете на разходка, а в случай че ги комбинирате с красива блуза, можете да отидете на обществено събитие.

Често ли носите дънки? Кажете ни в мненията и споделете препоръките ни за жанр с приятелите си в обществените мрежи!

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР