След 4-годишна пауза разговор с продължение за ДПС като eмблема

...
След 4-годишна пауза разговор с продължение за ДПС като eмблема
Коментари Харесай

В Честно казано с Люба Кулезич на 23 ноември ще видите...

След 4-годишна пауза диалог с продължение за Движение за права и свободи като eмблема на срама и за хората към Ахмед Доган, които влязоха в политиката по цървули. Днес са мултимилионери и лукаво приказват за почтения водач като за все по-почетен. Говори един от околните съратници на Доган, който е поставил Движение за права и свободи в проходилка и който продължава да се гневи в какво се е трансформирал политическият отрок - адв. Мюмюн Йълмаз .

 

Видяхме срамежливо поискана и предстоящо неподадена оставка. Стои купчина от въпроси след нощта на футболните почитатели. Кой режисира кино лентата за вътрешното министерство? Разпорежда ли се " КОЙ " и в българските служби? В студиото на Люба Кулезич след дълго спиране влиза някогашният силов вицепремиер и вътрешен министър, а в този момент партиен водач Цветан Цветанов . Човекът, който посочваше фактора " Пеевски " още, когато името му беше табу.

 

Може ли невижданият триумф да докара до дъно почналото обединяване и да оперира българския шахмат от административните язви? За мекото на хляба, само че и за кората му, приказваме с част от европейските царици - Антоанета Стефанова и Белослава Кръстева . Темата добавя Милен Василев - ръководителят на федерацията, която съумя да сплоти продуктивната сила в този спорт.

 

Българският футболен срам доближи пълноправие. А за тези 18 години група футболни мъже извървяха пътя от герои като спортисти до нули като мениджъри. Но каква е тази нечовешка тъмна мощ, способна да крепи очевидните провали в този най-масов и най-комерсиален спорт? Разговор без цедилка на уста с спортния публицист Георги Атанасов .

 

В, в четвъртък от 20.00 часа по телевизия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР