След 30 години Преход най-накрая трябва да се направи нещо,

...
След 30 години Преход най-накрая трябва да се направи нещо,
Коментари Харесай

Павел Вълнев, бивш собственик на BiT: Не смятам да купувам избори

След 30 години Преход най-сетне би трябвало да се направи нещо, той да завърши.Това сподели зам.-председателят на Политическа партия „ Републиканци за България “ Павел Вълнев пред Миролюба Бенатова в предаването „ Алтернативата “ на TV1, запитан за какво е решил да влага в партия.
„ Необходима е смяна и опция. На въпрос за какво счита, че той е алтернативата Вълнев сподели, че е с доста добър профил на 41 години, млад и съумял предприемач.
„ Успял човек съм в мощно конкурентна пазарна стопанска система. Не приказвам за хора в България. Идвам от някъде, където има работещи институции, стопанска система и съм постиганал резултат. На такава възраст съм, на която имам и силата, и опита, който бих могъл да предам тук. Сам не бих могъл да оправя нещо тук – не съм нито избавител, нито талант, само че желая да създадем по този начин, че да увлечем младежите, да дадем образец те да се включат в ръководството на страната, както и да привлека повече съумели хора в чужбина и сега върша тъкмо това. Създаваме мрежа от съумели хора, те се свързват с мен и започваме да си споделяме “, описа той.
Смята ли, че дружно с Цветан Цветанов могат да са лицето на алтернативата?
„ Не виждам никаква причина това да не е по този начин. Г-н Цветан Цветанов е един от най-успешните и готови политици. Той е бил в изпълнителната власт, в законодателната власт в Народното събрание, бил е и зам.-кмет на София, вицепремиер и министър на вътрешните работи “.
Вълнев съобщи, че не вижда работеща институция у нас, с изключение на президентската. „ На процедура нямаме парламент, който да кове закони, той е зависим на изпълнителната власт “.
Зам.-председателят на Републиканци за България сподели, че не езаминал с пари в Америка. „ Отишъл съм с 300 $ и както споделих останахме незаконно. Да переш пари в Америка не мисля, че е доста съществено да се приказва. В орбитата на пране на пари е укриването на налози, а там са най-високите. В Америка и холивидска звезда да си, и сенатор да си, и Тръмп да си няма по какъв начин да переш пари “, съобщи Вълнев.
„ Движение за права и свободи си имат България, с цел да перат пари, за какво им е да перат пари в Америка. Всички институции са техни. Ако желаят си имат банка, в случай че желаят банкрутират банка “, риторично попита Вълнев.
„ Аз мога да имам и над млр. лева, само че всичко е минало през заеми и банки “, посочи зам.-председателят на Републиканци за България.
Пламен Славов е индивидът оказал помощ при започване на Павел и Румен Вълневи, с цел да започват бизнеса с камиони в Америка. „ Той се занимаваше с камиони, само че мисля, че си продаде компанията “, споделя предприемачът.
Павел Вълнев желае да размие хегемонията на Движение за права и свободи
„ Това, което видях и лятото и в този момент по време на обиколката ни с Цветанов в Родопите въобще не ми хареса. Хората там са мачкани, от една страна от ГЕРБ, от друга от Движение за права и свободи. Една от аргументите господин Цветанов да излезе от ГЕРБ е тъкмо Движение за права и свободи, след неговото овакантяване те овладяват ГЕРБ, изключително в смесените региони. Този развой може да е стартирал по-рано, само че той не е взел участие в тези зависимости “, споделя съпартиецът му.
Доверил се на Цветанов и му има вяра, тъй като е имал опцията да го опознае. Той е работохолик и държи на фамилните полезности.
 Републиканци за България: С Бюджет 2021 година държавното управление си купува избори Републиканци за България: С Бюджет 2021 година държавното управление си купува избори
През последните години България отчиташе бюджетни остатъци. Подобна политиката на бюджетните остатъци е подобаваща и целесъобразна за ст...
Павел Вълнев съобщи, че не е продал BiTзаради политически напън, в началото са се захванали с нея като случка, само че е прераснала в бизнес план.
По думите му, слушайки хората в България Пеевски се явява като избавител, който управлява всичко и счита, че малко се преекспонира неговата мощ и власт.
С пари от Amerifreight Павел Вълнев сподели, че е направил малкия екран. „ Сега вземам решение да направя нов план и не става дума за кой знае какви пари.Не знам какво си представяте в издържането на една партия, след март месец не се колебая, че ще сме вътре в Народното събрание и ще имаме дотация и действително финансиране от страната. За плакати и за билбордове какъв брой пари смятате, че ни трябват действително “, попита Вълнев.
„ Не считам да закупувам избори “, безапелационен е предприемачът и зам.-председател на Политическа партия „ Републиканци за България “.
„ Опитваме се да притеглим младежите да повярват в нещо ново, различно. Тук доста се приказва за Цветанов. Републиканци за България не е партията на Цветанов. Партията е структурирана по доста друг метод. Най-голямата неточност на партиите е, че са лидерски “, съобщи Павел Вълнев.
 Политическа партия Републиканци за България със 7 хрумвания за справяне с коронакризата Политическа партия " Републиканци за България " със 7 хрумвания за справяне с коронакризата
Във връзка с усложнената епидемиологична конюнктура и разрастващото се разпространяване на ковид, екипът от специалисти в областта на...
Той описа, че като са посетили Кърдажли хората са споделили, че преди Доган не е бил подобен, какъвто е сега. Същото се е случило и с Борисов. „ В първото държавно управление на Бойко Борисов аз го харесвах като човек и водач, само че сега е напълно друго “, сподели Павел Вълнев.
Попитан финансирал ли е ГЕРБ зам.-председателят на новата политическа мощ съобщи, че сходно нещо в никакъв случай не се е случвало.
Вълнев обаче е спонсорирал турне на Слави Трифонов през 2010г., само че не е поканен от него да стане част от партията му. „ Не мисля, че Слави е квалифициран като политик колкото Цветанов “, е мнението му.
Какво ви дава самочувствие, че имате какво да дадете на България?
„ Резултатите, които съм посочил “, сподели на край зам.-председателят на Политическа партия „ Републиканци за България “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР