След 20 години работа в Холивуд и 52 проекта, Емили

...
След 20 години работа в Холивуд и 52 проекта, Емили
Коментари Харесай

Емили Блънт си взема почивка от актьорството най-малко за година

След 20 години работа в Холивуд и 52 плана, Емили Блънт се е наситила и се отхвърля от актьорството. Поне за година. Според " Холивуд рипортър " Блънт си взима едногодишен отпуск от огромния екран, с цел да прекарва повече време с децата си, до момента в който са дребни.


Емили Блънт има две дъщери от брачна половинка си Джон Красински, а съгласно Блънт най-голямата им щерка е на 9 години. Докато говореше в подкаста iHeart на Брус Боци, Блънт съобщи, че " усеща с костите си ", че е време да си вземе отмора от работата, с цел да прекарва повече време с децата си, до момента в който те към момента са на едноцифрена възраст.

Тя акцентира какъв брой е значимо да вдигне децата си от леглото заран, да ги заведе на учебно заведение, да ги вземе от учебно заведение и да ги постави в леглото вечер, и по какъв начин, в случай че отсъства поради фотоси, ще пропусне тези моменти от живота им на решителен стадий от тяхното развиване.

Решението на Емили Блънт да си вземе отмора идва дни преди премиерата на най-новия ѝ филм " Опенхаймер ", който съставлява половината от най-очаквания двоен театър това лято - " Барби-Опенхаймер ". И съгласно „ Variety “ към този момент е продал повече от 20 000 билета за двойния филм в кината AMC. „ Опенхаймер ", режисиран от Кристофър Нолан, споделя за учения Дж. Робърт Опенхаймер (Килиан Мърфи) и неговата роля в създаването на най-смъртоносната бомба в света. Емили Блънт играе брачната половинка на Опенхаймер, Кити Опенхаймер.

Премиерата на " Опенхаймер " е планувана за края на този месец, само че това не е единственият план, който Емили Блънт приготвя. Всъщност британската актриса има шест плана, по които към момента се работи, въпреки че единствено два от тях са в развой на разработка. Завършена е и престъпната драма „ Pain Hustlers “, в която взе участие и Крис Евънс, и която ще излезе на 27 октомври тази година.

Емили Блънт ще се появи и в „ The Fall Guy “, където ще играе до Райън Гослинг в екшън драмата. Продукцията на този филм към този момент е завършила, макар че сюжетът към момента е в загадка.

„ Imaginary Friends “ е различен план, който е приключил създаването си и е навлязъл в стадия на постпродукция. Филмът споделя за младо момиче, което по незабравим метод развива способността си да вижда въображаемите другари. Емили Блънт извършва основната роля в този филм, написан и режисиран от брачна половинка ѝ Джон Красински, който също по този начин се гордее с напълно звезден актьорски състав, включващ Фийби Уотър-Бридж, Райън Рейнолдс, Мат Деймън, Аквафина, Стив Карел и Мая Рудолф.

Освен това Емили Блънт ще взе участие в „ Jungle Cruise 2 “ и „ Live Die Repeat And Repeat “. Така че, макар че ще отсъства една година от снимачната площадка, Блънт ще се появява на синия екран в голям брой планове през идващите няколко години.

По време на изявлението Емили Блънт показа неща от персоналния си живот, в това число скъпи моменти с Красински, наблягайки общата им утринна рутина. Наскоро двамата осиновиха кученце и въпреки в началото Блънт да се колебаеше, насладата, която то донесе на децата им, и опцията за непрестанен диалог заран си заслужават. Двойката прави оценка прекарването на тихи сутрини дружно, с цел да си поговорят, преди децата да се разсънят. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР