“След 2 април на всяка цена трябва да се направи правителство,

...
“След 2 април на всяка цена трябва да се направи правителство,
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Кюстендил: След 2 април трябва да се направи правителство, по това ще се познае кой е държавник и кой не

“След 2 април непременно би трябвало да се направи държавно управление, по това ще се познае кой е общественик и кой не. Няма да ви пропагандирам, в случай че желаете да се отървете от това знамение, което ни сполетя, би трябвало дружно мощно да ги изгоним. Или се хващаме цялата нация обединени да излезем от рецесията, или - каквото ни е писано. Ако сме първи, и то с доста, ще изведем страната от рецесията! ”

С тези думи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов се обърна към над 1200 симпатизанти в Кюстендил, пристигнали да заяват своята безапелационна поддръжка за листата на коалиция ГЕРБ - Съюз на демократичните сили.

Обновената зала на театъра се оказа тясна за симпатизантите от Кюстендил, Дупница, Бобов дол, Сапарева баня, Бобошево, Рила, Кочериново и останалите общини, които в един глас желаеха страната още веднъж да бъде в ръцете на способени държавници, а не на всякакви шарлатани и експериментатори.
 Симпатизантите на ГЕРБ в Кюстендил.

На събитието бе цялата листа с лидер Христо Терзийски и претендентите Даниел Александров, Михаела Крумова, Радослава Чеканска, Елка Лукарска, Десислава Александрова, Любомир Георгиев и Иван Каназирски. Кметовете на Кюстендил, Дупница и Сапарева баня - Петър Паунов, инж. Методи Чимев и Калин Гелев също бяха там, дружно със своите заместници.
 Кандидатите на ГЕРБ за Кюстендил с водача Бойко Борисов.

В Кюстендил Бойко Борисов съобщи още:

“Идвайки към Кюстендил чух, че Политическа партия и Демократична България си представяха програмата. Щели да дават 50 милиарда за Североюга! На тях им оставихме 1 милиарда в сметка за автомагистрала “Хемус ” и ги похарчиха! Стоят в едно студио, на аутокю четат и са си единствено те. Това е по този начин, тъй като в случай че дойдат в зала цялостна с хора, както аз върша всеки ден, ще стане някой човек и ще ги пита - за какво 2 години управлявахте и не направихте правосъдна промяна? Какво ще му отговорят? Нищо! Някой самоуверен публицист може да им зададе въпроса - за какво, откогато ги няма, горивото стана с 1 лев по-евтино. Друг ще ги пита - за какво газът при Бойко беше 33 лв., при вас стана 300, откогато си тръгнахте стана 100? Да, неуместен и крив въпрос, под неверен ъгъл е, само че по какъв начин ще отговорят? Някой земеделец ще ги пита - произвеждаме жито, слънчоглед, царевица, за какво се подвигнаха олиото, хлябът, от кое място пристигна разликата, с цел да е тази инфлация сега. Те няма какво да отговорят. Затова си приказват от студиото сами. ”

Борисов разяснява още:

“Върви една мълва от Политическа партия и Демократична България, че резултатите от изборите нямат значение и ГЕРБ абсолютно ще ги подкрепим, тъй като щели да ни натиснат извън. Искам да знаете, че с положително нас могат да ни убедят, само че със мощ и напън - в никакъв случай! Няма късмет да подкрепим държавно управление на тези, на които всеки ден изреждам какво сътвориха на страната за 2 години. Да, в някаква форма на огромна, необятна, експертна коалиция съм податлив на диалози. Те настойчиво работят по този слух,  тъй като нямат никаква акция. От фотосите, които им виждам от откриването на акцията в Пловдив, са близо 300 индивида, а ние всяка вечер сме по 800-1000 индивида. Благодаря на тези хора! ”

Пред симпатизантите в Кюстендил Борисов изясни още:

“Ще мълча още няколко дни за това, което знам за бюджета и същински се надявам Министерство на финансите да извади действителното финансово положение на страната. Обявяват, че ще дават по 50 милиарда, а дефицитът е 7%! До октомври би трябвало да изтеглим най-малко още 10 милиарда дълг, с цел да вържем двата края за безумните им решения. Само да има шанс българският народ още едно тяхно държавно управление да изтърпи, ще видите до каква степен ще ви докарат. Увеличиха пенсиите, само че ви обраха през магазините, горивото, тока... Винаги съм бил почтен - и с партията, и с хората. Когато кажа, че няма, значи няма, не можем да разхищаваме. При 7% недостиг идващият министър председател ще би трябвало най-малко 20% да отреже отвред, в случай че не желае да бутне валутния ръб. А 2 години къде е битката с корупцията по високите етажи? Нали щяха да се борят с нея?! Милиарди няма, изброих от кое място ги няма. ”

Водачът на листата и някогашен министър на Министерство на вътрешните работи Христо Терзийски съобщи:

“Страната е в икономическа рецесия, бъдещето ѝ – неразбираемо. Видяхме, че нищо не се случва „ от единствено себе си “ или „ по инерция “. След ГЕРБ пристигнаха години на безпорядък, а политическите експериментатори ни докараха до тежки стопански и обществени проблеми. Хората го усещат при всяко влизане в магазина или заплащане на битовите си сметки. Днес новините стартират или с следващите трафиканти на мигранти, или с следващия безочлив въоръжен обир. По тези канали необезпокоявано могат да прекарват и оръжия и опиати. Защото надзор от страна на страната няма. Вместо да се борят с престъпността, Рашков и Промяната уволниха експертите в системата и впрегна Министерство на вътрешните работи да се занимава с политическо гонене. Години ще са нужни, с цел да се върнем на равнищата на успеваемост, на които им оставихме системата преди 2 години. ”

Терзийски засегна и тематиката за пътната сигурност: “Всеки ден ние и нашите фамилии сме на пътя. Вече втора година смъртността нараства. След нас не са построили и метър пътища. Не може да не знаем дали децата ни ще се върнат живи от учебно заведение, тъй като са имали неприятния късмет някой пийнал или дрогиран водач за следващ път да е зад кормилото. Съгласни ли сме хаосът да продължава? - Не! И можем да го променим! На 2 април с номер 2 в бюлетината – с безапелационна поддръжка за ГЕРБ-СДС! ”

Кметът на община Кюстендил Петър Паунов изясни:

“Говори се доста какъв брой се пиляло, дано да ви кажа единствено няколко числа: сега в нашата община асфалтираме на 19.50 лева на кв. м. Тази постройка, в която сме, е близо 9 000 кв. м. и против 4 500 000 лева има напълно актуализирана немска фасада с дишаща настилка и керамика, напълно актуализирани съоръжения и всички зали и зони са актуализирани. 40 000 кв. м. реката - за 960 000 лева Срещу 3 000 000 лева е освежен стадионът, 11 000 кв. м. - напълно саниран, с напълно нови отоплителни и ел. съоръжения.

Така “пилеем ” ние, по какъв начин пестят днешните и тези, които пристигнаха, всеки от вас може да си отговори и по тази причина до там стигна страната. ”

Паунов се обърна към своите съграждани в Кюстендил с думите: “Моля ви, заредени единствено с положителна сила, ние би трябвало да ги победим по нашия метод - с гласоподаване, спазвайки закона, а не с апели за принуждение и напрежение. Пред закона всички сме равни, всеки дава отговор за грешките си, съгласно делата си, по този начин сте ни учили вие. Отново реверанс пред всеки от вас и пред хората от образованието. ”

“Благодарим ви за поддръжката и за цялостната зала, която приказва красноречиво кой е номер 1 освен в област Кюстендил, само че и в цялата страна ”, съобщи регионалният координатор Даниел Данчев.

“Борисов и ГЕРБ оставиха подредена България. Сега България е занулена. Не се гради, а се разрушава. И с цел да не бъдем занулени вечно, дано най-подготвеният водач и най-подготвените специалисти - тези от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили, застанат още веднъж отпред на страната и поемат отговорност за нейното ръководство ”, уточни Данчев.



КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР