След 16:00 часа пускат движението на леките коли за Кулата

...
След 16:00 часа пускат движението на леките коли за Кулата
Коментари Харесай

Пускат за леки автомобили АМ „Струма“ в посока Кулата

След 16:00 часа пускат придвижването на леките коли за Кулата в едното платно на автомагистрала „ Струма “ край Дупница , в сектора на опожарения тунел , оповестиха от пресцентъра на Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ).
 БГНЕС

Извършените през днешния ден проби са посочили, че е допустимо стартиране на трафика в платното за София, което е по-слабо наранено от пожара в депото за боклуци. Днес и в събота - 24 август, в сектора ще минават леките коли, пътуващи към Кулата , а идващите от Кулата към София ще се движат  по основен път Е-79. 
 БГНЕС

В неделя и понеделник, когато трафикът от Гърция към столицата е по-интензивен, по автомагистралата ще минават леките коли за София, а тези за Кулата ще бъдат по пренасочени по Е-79. -->
 БГНЕС

Целта е оптимално облекчение на водачите в края на работната седмица и през почивните дни , акцентират от Пътната организация. През идната седмица в делничните дни за прекосяването на леките коли в платното за София на автомагистрала „ Струма “ край Дупница ще бъде направена спомагателна краткотрайна организация на придвижването според от интензивността на трафика.
 БГНЕС

На този стадий придвижването на тежкотоварните транспортни средства остава напълно по Е-79. За повишение на сигурността от 14:00 през днешния ден до 20:00 ч. в събота - 24 август, транспортните средства над 12 тона, пътуващи към Кулата, ще бъдат пренасочвани от автомагистрала „ Струма “ към Е-79 при пътен възел „ Долна Диканя “.
 БГНЕС

При пътен възел „ Бобошево “, тежкотоварните камиони още веднъж ще не престават пътуването си по автомагистралата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР