След 15 месеца Принцеса Шарлийн от Монако се завърна публично.

...
След 15 месеца Принцеса Шарлийн от Монако се завърна публично.
Коментари Харесай

След 15 месеца в неизвесност, публично се появи Принцеса Шарлийн от Монако

След 15 месеца Принцеса Шарлийн от Монако се завърна обществено. В сив мъжки костюм, с нова доста къса руса прическа, тя изглеждаше усмихната, даже в случай че в някои моменти погледът й като че ли издава воал на горест. Поводът, съботата на 30 април, следобяд в Монтекарло, беше церемонията по награждаването на Формула 1 E-Prix. С нея на почетната сцена бяха близнаците й Жак и Габриела и принц Албер II.

44-годишната Шарлийн се завърна в Монако предишния месец след половингодишен престой в родната ѝ Южна Африка. Според официлната информация там брачната половинка на принц Албер се лекува от зараза на уши, нос и гърло, която не ѝ позволяваше да лети.

Отсъствието на Шарлийн породи всевъзможни спекулации през месеците и макар медийния звук тази есен, мъчно е да се наблюдава по кое време стартира болестта на Шарлийн, означават от Vanity Fair. След като бе снимана в Монако в края на януари 2021г., тя посети Южна Африка за длъжностен ангажимент на 18 март. Въпреки че разгласява фотоси на фамилията си в своя Instagram през идващите седмици, не е ясно дали Шарлийн е останала в страната, или се е върнала в Монако. На 18 май тя разгласява кадър от събитие, обвързвано с работата ѝ за запазване на носорозите.

Дворецът не разяснява нейната болест и снадки престой в Южна Африка до месец май, когато тя пропусна събитие за Гран При на Монако. „ По време на пътешестване до африканския континент като част от задача за запазване на дивата природа, принцеса Шарлийн се болести с зараза, засягаща ушите, носа и гърлото, която не ѝ разрешава да пътува “, гласеше публично изказване на Двореца в Монако.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР