След 14-дневно лечение в УМБАЛ Софиямед Негово Светейшество българският патриарх

...
След 14-дневно лечение в УМБАЛ Софиямед Негово Светейшество българският патриарх
Коментари Харесай

Изписаха патриарх Неофит след 14-дневно лечение в болницата

След 14-дневно лекуване в УМБАЛ " Софиямед " Негово Светейшество българският патриарх Неофит бе изписан и се завърна в патриаршеския дом при Софийската света митрополия, където ще продължи с рехабилитационни процедури до цялостното си възобновяване.

Това се споделя в известие от кабинета на Негово Светейшество българския патриарх Неофит по отношение на изписването му от болница.

Светейшият патриарх сърдечно благодари на управата на болничното заведение в лицето на доктор Михаил Тиков, за оказаното внимание. Специална признателност на екипа, ръководен от доктор Бисер Бончев, който извърши оперативната намеса, се показва още в известието. " Благодарност и на доктор Людмил Върляков, на доцент доктор Велина Гергелчева, на доктор Ивета Ташева, както и на всички лекари, медицински сестри, рехабилитатори, санитари и обслужващ личен състав, които поставиха всеотдайни грижи за бързото възобновяване на Негово Светейшество! Първосветителят на Родната ни Църква благопожелава на екипа на болничното заведение здраво здраве, душевни и телесни сили, и триумфи в виновното им предопределение ", се споделя в известието.

На 10 май Негово Светейшество Българският Патриарх и Софийски Митрополит Неофит претърпя случай в патриаршеския дом в Софийска митрополия.

Той си счупи горната част на лявата бедрена кост и се наложи незабавна хоспитализация и интервенция.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР