След 13-часов път с автобус пловдивският баскетболен тим пристигна в

...
След 13-часов път с автобус пловдивският баскетболен тим пристигна в
Коментари Харесай

Академик Бултекс 99 пристигна в Тирана след 13 часа

След 13-часов път с рейс пловдивският баскетболен отбор дойде в албанската столица Тирана за присъединяване си във финалната четворка на Балканската лига. Отборът на Асен Николов се настани в 4-звездния хотел " White Dream ", а от 16:00 часа българско време е първата подготовка в зала " Фети Борова " в Олимпийския парк на Тирана.

Първият мач на пловдивския отбор е в събота от 18:00 часа против македонския Блокотехна. В 20:30 часа ще играят Берое и албанския Теута. Победителите ще се изправят един против различен на финала в неделя от 19:30 часа, а преди този момент от 17:00 часа изгубилите ще дефинират бронзовия медалист. Срещите ще бъдат излъчени непосредствено по Българска национална телевизия 3.

" Мотивацията и желанието ще дефинират крайния победител. Този сезон нямаме триумф над Берое, само че към този момент може и да е пристигнало подобаващото време, в случай че се стигне до български край. Но първата ни задача е да се оправим с коравия отбор на Блокотехна ", съобщи наставникът на Академик Бултекс 99 Асен Николов.

" Надявам се най-сетне да спечелим полуфинал, откакто досега не успявахме да го създадем в шампионата и за Купата на България. Изключително сме признателни на Община Пловдив, без чиято поддръжка не би било допустимо присъединяване ни в Балканската лига, в която играем към този момент втори сезон ", сподели президентът на пловдивския клуб Васил Врачев. Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР