След 12 години производствена дейност и изключително сериозна инвестиционна политика,

...
След 12 години производствена дейност и изключително сериозна инвестиционна политика,
Коментари Харесай

FORD отбеляза 1 000 000 коли от Крайова със специален гост

След 12 години индустриална активност и извънредно сериозна капиталова политика, Ford регистрира 1 000 000 съединени коли на поточните линии на оборудването си в Крайова, Румъния. Юбилейният автомобил е бил представител на Puma ST-Line, изпълнен в Desert Island Blue екстериор, в трансформация EcoBoost Hybrid със 155 конски сили.

Специален "гост " на събитието е била напълно новата спортна кола за Световния рали шампионат на FIA- , която е подготвена за дебютното си присъединяване на рали Монте Карло през идващия месец.

Задвижването на рали колата е поверено на композиция сред 1.6-литров EcoBoost бензинов мотор, електромотор с мощ от 136 конски сили и батериен блок с потенциал от 3.9 kWh. Последният може да бъде презареждан от външен източник сред обособените спортни прави, като нужното за това време е към 25 минути.



Ford започва производството си в Крайова през 2009 година, като в началото там се сглобяваха представители на Transit Connect. Портфолиото беше развито с въвеждането на многофункционалния B-MAX и SUV предлагането EcoSport, а Puma беше качена на поточната линия през 2019 година.

С планувана нова инвестиция в размер на 300 милиона $, от 2023 година в Румъния ще стартира сглобяването на нов лекотоварен модел, който ще бъде разполагаем и в напълно електрическа версия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР