След 11 успешни сезона от телевизионния ефир си тръгна най-успешният

...
След 11 успешни сезона от телевизионния ефир си тръгна най-успешният
Коментари Харесай

Актьорите от Откраднат живот се сбогуваха трогателно със сериала

 След 11 сполучливи сезона от телевизионния ефир си потегли най-успешният български сериал " Откраднат живот ". Финалът е непредвиден, а обичаните артисти търпят огромни промени.

Зрителите на кино лентата са настроени носталгично и не мога да си показват, че няма да се срещат с обичаните си артисти от дребния екран. Не по-малко нещастни са самите актьори, които одобриха присъединяване си в докторския сериал като нещо съществено и да се усещат като семейство между тях. 

" На Кая екранният живот е на път да завърши вечно. Колко трагично звучи това " вечно ". Не остана. Утре. И всеки воин ще поеме пътя си в главата на фена. Дет` се вика - може някой да си избере Фотев още веднъж да е жив.

И аз по този начин си мечтая какво ли е станало с Джон Сноу и тялото на Денерис. Дали пък Халиси-то не е оживяло някак и не се е върнало при племенника си да си се обичат и да си раждат дракончета ", написа актрисата Неда Спасова. 

" Колкото и да не ми се желае, краят пристигна. Един от най-важните стадии в живота ми завърши. Толкова се веселя за всички хора, които срещнах около този сериал. Невероятната Неда с която прекарах компактно последните 6-7 месеца. Научи ме на толкоз доста, изтърпя ми всичките тъпотии и постоянно беше отсреща, когато имах потребност да се оплача. Много ми е погрешно, само че се надявам, че хубавите неща предстоят! Неда, обичам те! Ти си изключителна ", написа пък Филип Буков и за следващ път породи подозрения, че сред тях има освен това в действителния живот. 

" Откраднат живот- Финалът! 5 Години, 507 Епизода, Едно дълго пътешестване, Вдъхновение, Любими сътрудници, Обич!!! И едно огромно Благодаря ", с тези думи със сериала се сбогува и актрисата Милена Живкова, позната като доктор Романова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР