След 11-годишно прекъсване българският национален отбор по баскетбол отново ще

...
След 11-годишно прекъсване българският национален отбор по баскетбол отново ще
Коментари Харесай

България отново на Евробаскет след 11 години

След 11-годишно спиране българският народен тим по баскетбол още веднъж ще играе на европейско състезание за мъже. Българска национална телевизия 3 ще излъчва директно шампионата на Стария континент, който е от 1 до 18 септември в Грузия, Германия, Италия и Чехия.

България ще има достойнството да открие Евробаскет 2022 в дуела против международния първенец Испания, който ще се играе в столицата на Грузия, Тбилиси в четвъртък, 1 септември от 14:30 ч.

Мачът ще бъде излъчен директно по Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 3, а в специфичното коментарно студио с начало 14:00 ч. посетител на Радостин Любомиров ще бъде един от най-известните баскетболни треньори Константин Папазов.

Първи мнения незабавно след срещата феновете ще могат да чуят в директните включвания на репортера Мартин Гошев и оператора Станислав Златев.

Българска национална телевизия 3 ще излъчва и идващите дуели на националния ни тим в групата:
България - Турция     3 септември, 17:15 ч.
България - Черна гора     4 септември, 14:00 ч.
Грузия - България     6 септември, 20:00 ч.
България – Белгия     7 септември, 17:15 ч.    
Специално за феновете на спортно-развлекателния канал на публичната телевизия срещите ще бъдат оценени от част от най-големите имена в българския баскетбол - Георги Младинов, Петко Маринов, Людмил Хаджисотиров, Тони Дечев в студийните стратегии, които стартират 30 минути преди началото на всеки мач. Коментатори на дуелите ще бъдат Любомир Нешев и Деян Веселинов.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР