След 11 години и редица необяснени и до днес забавяния,

...
След 11 години и редица необяснени и до днес забавяния,
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: край на пълната енергийна зависимост

След 11 години и редица необяснени и до през днешния ден забавяния, интерконекторната газова връзка сред Гърция и България стартира своята комерсиална употреба. По нея страната ни ще получава 1 милиарда куб. метра газ от Азербайджан, който е доста по-евтин от всички други възможности и ще направи България още по-конкурентна.

Украинският град Лиман в Донецка област е към този момент освободен от войските на окупатора. Това заяви Министерството на защитата на Украйна. Знамето на Украйна се вее над града.

Комисията за енергийно и водно контролиране утвърди цена на природния газ за м. октомври в размер на 233,36 лева./MWh, без цени за достъп, транспорт, данък и Данък добавена стойност, оповестиха от Комисията. За предходния месец септември одобрената от регулатора цена беше 353,21 лева./MWh, което значи, че цената на природния газ за м. октомври е по-ниска с близо 34%.

" Газпром " изцяло прекрати доставките за деня за италианската " Ени ". Нямало по какъв начин да се транспортира природен газ през Австрия.

Днес бе ден за размисъл. Съгласно Изборния кодекс (ИК) от 00:00 часа на 1 октомври до приключването на изборния ден в 20:00 часа на 2 октомври се не разрешава предизборната пропаганда. Според Изборния кодекс нарушителите на тази възбрана подлежат на наказания.

Коментари10 коментара
Моля, или се, с цел да участвате в диалога!
 Заглавие
Песента The Gambler е написана от Дон Шлитц през 1976 година И след това е записвана от разнообразни реализатори, в това число Джони Кеш. Кени Роджърс обаче е този, който съумява да направи песента сполучлива и разпознаваема.
20 5 Още КОментари Най-новоПрочети още Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР