Слай е бил няколко пъти в България за последните шест

...
Слай е бил няколко пъти в България за последните шест
Коментари Харесай

Сталоун избива мексиканци в София

Слай е бил няколко пъти в България за последните шест години


Силвестър Сталоун ще раздава шутове, плесници и патрони в България за задачите на солидната и огромна екшън продукция “Рамбо 5 ”. Този път Слай се изправя против брутални мексикански картели, а явно филмът ще търси новост с тематиката за епидемията от принуждение, отприщена от мексикански нарушители в личната им страна и в Съединени американски щати. Сталоун кацна в София в късния съботен следобяд облечен спортно и с тузарски тъмни очила. Той се снима с няколко свои български почитатели и ловци на подписи, които не пропущат звездно посещение в столицата. После продължи към хотел “Маринела ”, където е настанен. Миналата седмица рецепцията и лоби бара на хотела бяха запечатани от Национална агенция за приходите поради нарушавания, само че това не пречи да се осъществят направените авансово резервации. По-късно вечерта Сталоун беше обкръжен от няколко красиви почитателки в един от заведенията за хранене на хотела за още една фотография.

Слай е бил няколко пъти в България за последните шест години. Той снима тук “Непобедимите 2 ” и “Непобедимите 3 ”. Очаква се, че след време отново ще пристигна за “Непобедимите 4 ”. Но в този момент се е фокусирал напълно върху новия “Рамбо ”. На 72 години Слай тренира като звяр и в обществените мрежи постоянно разгласява фрагменти, в които обръща големи тракторски гуми, прави набирания и се упражнява с ковашки чук. Проектът “Рамбо 5 ” бе публично разгласен при започване на годината. Слай е създател на сюжета и играе основната роля. Готовият артикул би трябвало да излезе през есента на 2019-а. Рамбо потегля на персонална война против мексикански картел, с цел да избави отвлечената щерка на собствен другар, която е взета за пленник от неприятните латиноси. Филмът ще се снима в България, Лондон и Канарските острови.

Досега екшъните от поредицата за Рамбо са донелси над 700 милиона $ от продадени билети. Първият филм излиза 1982-а и циментира Сталоун като суперзвезда. В началото Джон Рамбо е показан като безмълвен боец, изтезаван от личните си демони и отритнат от обществото след завръщането си от Виетнам. В последвалите продължения Рамбо към този момент е решен съвсем като супергерой. Сталоун тренира с екранния си съперник и другар в живота Арнолд Шварценегер и качва солидно количество качествени мускули, а броят на избитите от него неприятни се усилва с всеки идващ филм от сагата. Идеята е “Рамбо 5 ” да бъде последната част на поредицата.

Сагата „ Роки ” се уголемява


„ Крийд 2 “ идва в кината през ноември


Долф Лундгрен се завръща като Иван Драго

 Кадър от кино лентата Кадър от кино лентата
Докато Сталоун снима петата част на “Рамбо ” в България феновете чакат премиерата на “Крийд 2 ”, който пък е част от непрекъснато разширяващата се боксьорска сага “Роки ”.

Слай още веднъж влиза в ролята на Роки Балбоа. В “Крийд 2 ” той е наставник на сина на своя бивш противник и по-късно непосредствен другар Аполо Крийд. Младият войник се изправя против сина на Иван Драго, който умъртви Аполо на кръга в “Роки 4 ” и след това загуби зрелищен мач в Съюз на съветските социалистически републики от Балбоа. Шведският екшън кумир Долф Лундгрен се завръща в ролята на остарелия Драго.

Премиерата на “Крийд 2 ” е през ноември. Първият филм стана интернационален шлагер, а Силвестър Сталоун получи номинация за “Оскар ” за поддържаща роля.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР