Славният ветеран на Ботев (Пд) Марин Бакалов разкритикува отбора за

...
Славният ветеран на Ботев (Пд) Марин Бакалов разкритикува отбора за
Коментари Харесай

Марин Бакалов: Разликата с Лудогорец беше фрапираща, Ботев трябва да вдигне нивото си

Славният деец на Ботев (Пд) Марин Бакалов разкритикува тима за слабото показване в дуела с Лудогорец. " Канарчетата " са в невиждана серия от 11 следващи домашен загуби против разградчани.
Прочетете още
" Разликата в класите беше фрапираща. Да, Лудогорец е мощен тим, с доста положителни индивидуалисти и взеха решение доста бързо мача, който след избран миг просто се доиграваше. Ботев имаше една-две обстановки, от които можеше да означи, само че общото усещане беше огромното предимство на Лудогорец. Лошото е, че към този момент натрупахме много следващи загуби от тях в Пловдив – цели 11. Това тежи, само че не е необяснимо, тъй като разградчани са съсловия над нашия тим ", съобщи пред " Тема спорт " някогашният халф.

" Друг е въпросът, че Ботев падна в други мачове, които не трябваше да губи, само че за това си има треньори и управление, които би трябвало да вземат ограничения, да вземат решение. Но с цел да се опитваш да си на равнището на водещите отбори, да им се противопоставяш, са нужни класни футболисти. Нещата в клуба са финансово постоянни, има нов стадион, има аудитория, само че все нещо не се получава. Трябва да мислят за повдигане на равнището ", добави Марин Бакалов.

" В традициите на Ботев Пловдив е да се опълчва и побеждава грандовете у нас – ЦСКА и Левски, Лудогорец сега, който към този момент години наред е най-хубавият тим в България, само че не става. Да се надяваме, че това време ще пристигна. Но сега положението е на приблизително равнище “, отчаян бе някогашният футболист, старши треньор и президент на жълто-черните.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР