Славният нападател на Левски - Михаил Вълчев - си припомни

...
Славният нападател на Левски - Михаил Вълчев - си припомни
Коментари Харесай

Мишо Вълчев даде съвет как се отстраняват германски отбори

Славният нападател на Левски - Михаил Вълчев - си напомни двете елиминации на Щутгарт през 80-те години. Той описа значимите моменти от конфликтите с швабите.

" Първата година се изправихме против тях в шампионата за Купата на УЕФА. В Германия тактиката на Васил Методиев бе такава, че останах запаса и се включих в игра при започване на второто полувреме. Вкараха за 1:1 в края на мача. На реванша на стадион " Васил Левски " имаше към 70 000 души, които ни подкрепяха доста. Щутгарт бе по-силният тим, само че ги изненадахме в последните минути. Григоров ми подаде чудесно и още веднъж им вкарах.

Спомням си, че президентът на немския тим сподели, че е запомнил мен и Боби Михайлов, защото той пази доста добре и избави стопроцентови положения. На идната година към този момент бяха първенци на Бундеслигата, направихме 1:1 в София и тръгнахме като на екскурзия за Германия. Но очевидно ни подцениха. Поведоха, а по-късно Ники Илиев изравни с глава. Пак ни вкараха, само че по-късно направихме добра офанзива по левия фланг. Излъгах братята Фьорстер и центрирах в наказателното поле, където Цветков вкара и Щутгарт нямаха време да осъществят още един гол. Няма нищо ужасно да се отстрани немски тим (смее се). Сега Левски не би трябвало да се предава, тъй като има шансове против Айнтрахт ", съобщи Вълчев пред " Тема Спорт ".
 Фандъкова изиска полицията да пази Паметника на руската войска от левскарите
Фандъкова изиска полицията да пази Паметника на руската войска от левскарите

Иска доста униформени
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР